Trabzonlu iş insanı, Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, Sina Pırlanta ile iş ortaklığı yaparak, Trabzon’a yatırımlarını sürdürüyor. Pırlantanın parlayan yıldızı Sina Pırlanta’yı Karaltın bünyesinde Forum AVM’de hizmete açan Kara, “Şehrimizin tek-ülkemizin altın markası olan karaltın pırlantanın parlayan yıldızı Sina Pırlanta ile ülke genelinde iş ortaklığı yaparak yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Forum AVM’de gerçekleşen açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sina Pırlanta Markası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Barış Lek, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Aydınlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Firar Aydın, Ortahisar belediye meclis üyeleri Zeki Kavanoz, Hayrullah Baytar, Hayati Yavuz, İstanbul ve Trabzon’dan çok sayıda kuyumcu ve iş dünyası katıldı.

AB-Türkiye ilişkiler Trabzon’da konuşulacak AB-Türkiye ilişkiler Trabzon’da konuşulacak

690Ddade 68D6 424B Bebd D5893468A006
MAĞAZALAŞIYORUZ
Karaltın markası ile ilgili bilgi veren Kara, şöyle devam etti: “Firmamız Trabzon merkezli imalat ve toptan pazarlama ağına sahip olup, Türkiye genelinde toptan mağazaları bulunan satış konsepti ile hizmet vermektedir. Yeni bir vizyonu da şehrimizden başlatarak mağazalaşmak için ilk adımı atıyoruz.”

598C915A 95D8 4C94 A89A 1F6D0086681C
ŞEHRE BORCUMUZ VAR
Mağazalaşma adımının Trabzon’dan başlamasının özel bir anlamı olduğunu kaydeden Kara, “Büyükşehir Belediyemizin değerli başkanı sayın Ahmet Metin Genç başkanımızla yol arkadaşlığı yaptık. Şehrimizin her bölgesinde çalışma fırsatı bulduk. Başkanımızın bir düsturu vardır. Ben bu şehirde doğdum, ticareti bu şehirde yaptım. Bu şehirde okudum. Bu şehirde siyaset yaptım. Bu şehirde var oldum. Ömrümün sonuna kadar da burada olacağım. Biz de Karaltın ailesi olarak temellerimizi bu şehirde attık. Çok sevdiğimiz şehrimize borcumuz var. Her platformda her ortamda desteğimizi çok sevdiğimiz Trabzon’umuza vereceğiz. İstihdamla yatırımla desteklerimizi sürdürüyoruz. Yeni bir yatırımı çok sevdiğimiz kentimize kazandırmanın da haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
DEĞER KATACAK
Açılışa katılan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Kara ailesinin yeni bir açılışındayız. Pırlanta içindeler. Mağaza çok güzel. Kara ailesine ve Trabzon'a hayırlı uğurlu olsun. Bölgemize gelecek turistler için bu mağaza ilimize değer katacaktır” ifadelerine yer verdi.

C4050A14 66Cf 4A8F 9444 357A10D339Ad
MESLEĞİ GİBİ ALTIN KALPLİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şöyle devam etti: “Cevat Kara yaptığı iş gibi altın kalpli birisidir. Şehrimizin bir evladı olarak büyük şehirlerde daha büyük kazançlarla ticaret yapabilecekken ticareti şehrimizde yapıyor. Üretim, istihdam ve ihracata büyük katkı sağlıyor. Biz ne kadar üretirsek o kadar güçlüyüz. Şehrimiz ve ülkemiz kazanıyor. Kara ailesini kutluyorum. Allah bol bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah.”

E938Ed5C 796E 45D9 A0Fd 9948D8F32673

Editör: Haber Merkezi