• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.150 %6.3
  • ETHERIUM 3.110 %4.22
12°
12:52 GÜNDEM

Planlama çalışmalarında değerlendirilmek üzere belediye internet sitesi üzerinden bir anket çalışması başlattı.

12:39 SİYASET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fransa’nın başkentinde önce Paris Büyükelçimiz Yunus Demirer’i, ardından da Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’yu ziyaret etti.

12:08 GÜNDEM

Hayatını kaybeden CHP Trabzon Eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu için cenaze töreni düzenlendi.

10:01 GÜNDEM

Hayatını kaybeden CHP Trabzon Eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu için cenaze töreni düzenleniyor.

00:06 GÜNDEM

Trabzon’un Sürmene ilçesinde dün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbede ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı kararını verdi .

14 saat önce GÜNDEM

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 'Orman Benim' kampanyası programına katıldı.

14 saat önce TRABZON

Trabzon'un Çaykara, Ortahisar, Yomra, Köprübaşı, Akçaabat, Düzköy, Dernekpazarı, Maçka, Sürmene, Of ve Beşikdüzü ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

15 saat önce GÜNDEM

Trabzon’un Sürmene ilçesinde dün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbede ile ilgili Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

15 saat önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçı için kamp kadrosunu oluşturarak Ulaşım Sponsoru Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubunun tahsis ettiği son model Mercedes Benz Otobüslerle kara yolu ile Samsun’a gitti .

20 saat önce KÜLTÜR-SANAT

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali'nin açılışına katıldı. "Puntila Ağa ve Uşağı Matti" adlı oyunu izleyen Başkan Genç, Trabzon'a modern bir kültür sanat merkezi kazandırma müjdesini yineledi.