AK Parti Trabzon'da son dakika! Selahaddin Çebi görevden mi alındı?
  

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Bayburt ve Sinop İl Koordinatörü olarak görevlendirildi.

İlçe Başkanlığı görevini tamamlayan Çebi, Trabzonhaber24.com'a açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Çebi, ilçe başkanlığı görevinin sona erdiğini kaydederek, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'na bağlı olarak Bayburt ve Sinop İl koordinatörü olarak çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.


Kuruluşundan bugüne Cumhurbaşkanımız Sayın ; Recep   Tayyip ERDOĞAN ‘nin yol arkadaşı dava arkadaşı olmanın onuru ve gururu ile bir çok görevde bulundum .Çok değerli dava arkadaşlarımızla güzel hizmetlerde önemli yatırımlarda payımızın olmasından büyük bahtiyarlık ve mutluluk duyduğumu ifade ederek yeni görevlerde aynı heyecan aynı enerji ile yolumuza devam edeceğiz 
(2001 -Gençlik kolları kurucu il başkanı 
2004 -il yönetim kurulu Üyesi 
2007-il başkan yardımcısı 
2009 -il genel meclis üyesi 
2014- Ortahisar Belediye meclis üyesi Başkan vekili 
2019-Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı 
2021-Ortahisar ilçe Başkanlığı)

2021 yılı Şubat ayından itibaren yürüttüğüm AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı görevimi önümüzdeki günlerde yapılacak Ortahisar İlçe Kongresiyle birlikte tamamlamış olacağım.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yaptığımız istişareler sonucunda yaklaşan kongre sürecinde Ortahisar ilçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağım.Teşkilat Başkanımız sn .Erkan Kandemir tarafından Sinop ve Bayburt İl koordinatörlüğü görevlendirildim .İlk görev yeri olarak “şehir buluşmaları “ kapsamında İstanbul Beşiktaş ilçesinde saha çalışmaları ile Beşiktaş ilçe başkanlığımızla birlikte  ziyaretler gerçekleştiriyoruz .
Teşkilat Başkanımız sn Erkan Kandemir’e ,Teşkilat Başkan yardımcımız sn.Muhammet Avcı ‘ya teşekkür ediyorum.

Gelecek Partisi İl Başkanı Velioğlu” Ülkede çoğu kişi hukuksuzluktan rahatsız olmuyor” Gelecek Partisi İl Başkanı Velioğlu” Ülkede çoğu kişi hukuksuzluktan rahatsız olmuyor”

Yaklaşan ilçe kongremizin ve tüm kongrelerimizin heyecan içinde, bayram havasında geçeceğine inanıyor, görevi devralacak dava arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Ülkemiz için, şehrimiz için davamız için hayırlı olsun.

İlk görev yerimiz 
📍İSTANBUL ,Beşiktaş

Editör: Ömer Altıntaş