Turnuva boyunca birbirinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalar yapıldı. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Küçük Erkekler kategorilerinde maçlar gerçekleştirildi. Büyük Erkekler kategorisinde; Kafsin Kaf takımı birinci olurken Tavuk Pilav takımı ikinci, Sait Uçar Takımı ise üçüncü oldu. Genç Erkekler Kategorisinde; Negros Takımı birinciliği yakalarken Bozkurtlar Takımı ikinci, Karşıyaka Takımı üçüncülüğü elde etti. Küçük Erkekler Kategorisinde ise birincilik Karşıyaka C Takımının olurken Karşıyaka A Takımı ikinci, Karşıyaka B Takımı üçüncü oldu. 
C10Cb6D1 1A55 4Fa6 969A 30F23C40588B

Trabzon’lu Şükrü Akyıldız Dünya Şampiyonu Oldu Trabzon’lu Şükrü Akyıldız Dünya Şampiyonu Oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar tarafından verildi. 
241319C1 7Bec 44Ff Bda2 D8Fbfbc72359

TÜM TAKIMLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen işlere imza atmaya özen gösterdiğini ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvası’na katılan tüm takımlara teşekkür etti. 

Sporun barış, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu her ortamda söylemeye çalıştığını kaydeden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Basketbol Turnuvası’na katılan takımlar çok ciddi müsabakalar gerçekleştirdiler. Bu müsabakalar centilmenlik anlayışı içerisinde tamamlandı. Bizler de bu karşılaşmaları heyecanla izledik; takip ettik. Katılan tüm takımlarımızı yürekten kutluyorum. Kazanan takımlarımızı da tebrik ediyorum. Akçaabat, geçmişten bugüne kadar birçok sporcu yetiştirmiştir ve yetiştirmeye de devam ediyor. Biz de belediye olarak sporun her dalını her yaştan vatandaşımızla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Sporu ve spor yapan gençliği çok önemsiyoruz. Sporun herhangi bir dalıyla ilgilenmek, hareket etmek; teknolojinin kötü alışkanlıklarından ve madde bağımlılığından uzak durmak demektir. Spor yapmak; sağlıklı olmak, özgüven sahibi olmak, pratik ve analitik düşünebilmek demektir. Pırıl pırılgençlerimiz, çocuklarımız var. Onların kişisel gelişimlerini ilk başta sporla destekliyoruz. Geçlerimiz ve çocuklarımız için açtığımız birçok spor ve analitik beceri kurslarımız var. Bu kurslarımız Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde ilerliyor. Buradan kurslarımıza katılan, sporun herhangi bir dalıyla alakadar olan ve destek veren aileleri yürekten kutluyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi