Akçaabat Belediyesi organizesinde Sahil Park Amfi Tiyatro alanında ‘Bir Bavul Oyun’ adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi. 
C9D4D477 5790 4C13 Aa7C 6036B09110D7

‘Bir Bavul Oyun’ adlı çocuk tiyatro oyununa, yaz akşamlarına eğlence katan tüm ebeveynler ve çocuklar katıldı. 

Çocukların da oyuna dahil olduğu gösteride balon, köpük ve küçük sihirbazlık gösterileri yapıldı. 

CHP’li Fatih Suat Oyman ve Gazeteci Kübra Kotaman Mutluluğa Yelken Açtı CHP’li Fatih Suat Oyman ve Gazeteci Kübra Kotaman Mutluluğa Yelken Açtı

Yenilenen yüzüyle Akçaabatlıların kullanımına sunulan sahil parkta yaz akşamlarında hemen hemen bir aktivite olduğunu söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Sahil Parkımızın ilk etabının modern halini vatandaşlarımız çok sevdi. Özellikle yaz akşamlarında biz de Akçaabat Belediyesi olarak sahil parkımızda aktiviteler yapmaya gayret ediyoruz. ‘Bir Bavul Oyun’ adlı çocuk tiyatro oyunu da bu etkinliklerimizden bir tanesi idi. Çocuklar, açık havada ferah bir ortamda doyasıya eğlendiler. Onların eğlencesi hem yüzlerine hem de bizlere de yansıdı. Şehrimizde yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz kültür sanat ve spor etkinliklerine hemşehrilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle menün ediyor; bizlere daha da çok çalışma şevki veriyor. Özellikle çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren kültür ve sanatla harmanlanmış bir şehrin içerisinde büyüyor. Tiyatro ekibimize, emeği geçenlere ve oyunumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Sahil Parkımızdaki etkinliklerimiz artarak devam edecek.” Dedi.  

Editör: Haber Merkezi