Trabzonspor'da Avcı'dan net sözler! "Hatırlatayım dedim..."

Trabzonspor'da Avcı'dan net sözler! "Hatırlatayım dedim..."
Yayınlanma: 11 Ağustos 2024 Pazar 21:49
  

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonun ilk haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Bordo mavililer sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Mücadeleden sonra teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

Yeni sezon hepimize hayırlı olsun! Umarım futbolun birleştirici gücünü iyi kullanır ve dilimizi, üslubumuzu en iyi şekilde ifade ederiz.

Oyuna gelecek olursak, ilk 35 dakika tamamen planladığımız gibi kontrolümüzde geçti. Ancak 35. dakikadan sonra bazı bireysel hatalar yaptık; Okay'ın top kaybı ve Trezeguet'in yaptığı hatalar gibi. Rakip topa sahip olduğunda 10 kişiyle savunma yapıyor ve bu savunmayı aşmak kolay olmuyor.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Şamil Ekinci mesajı: ""Kırşehirli’ydi ama sevgisi kütüğünü Trabzon'a aldırdı" Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Şamil Ekinci mesajı: ""Kırşehirli’ydi ama sevgisi kütüğünü Trabzon'a aldırdı"


İkinci yarıda her iki tarafa da galibiyet fırsatı geldi; oldukça gidip gelen bir oyun oldu. Kazanmak istiyorduk ama sonuç bu şekilde oldu. Önümüzde Avrupa maçı var, ardından bir ara ve Kayseri maçı var. Trabzonspor zirveye oynayacak. Trabzonspor vazgeçmez. Ben de pes etmem. Hatırlatayım dedim...

Geçen seneden kalan oyuncular ve bu sene yapılan takviyelerle birlikte toplamda 10 yeni oyuncu geldi. Transferlerimizi oyun planımıza uygun şekilde yapıyoruz ve planlamalarımızı da buna göre gerçekleştirdik. Organizasyonları daha iyi yapabilmek için çeşitli taktikler geliştirdik. Ancak, iç sahada forvet oyunu anlamında bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncular, formasyonları belirler, fakat biz de onlara göre her türlü oyunu oluşturmaya çalışıyoruz.

Avcı, maçın ardından bir grup taraftarın tepki tezahüratlarıyla ilgili olarak yöneltilen soruya da yanıt verdi.

Konuyla ilgili olarak konuşan teknik adam şu ifadeleri kullandı;

Daha önce belirttiğim gibi, gelgitli bir oyun, istediğimiz gibi bir oyun tarzı değildir. Rakibimiz, geçiş oyununa odaklanmıştı ve bu da oyunun gelgitli olmasına sebep oldu. Tribündeki taraftarlarımız da Trabzonspor'un daha iyi olmasını istiyor. Ben de bunun için çalışıyorum ve Trabzonspor'un daha iyi olacağına inanıyorum.


Bu takımın temellerini atıyorum ve neler yapabileceğimizi görecekler. Sağduyulu taraftarlarımız her zaman var. Elbette eleştiriler de olacaktır, bunlara saygı duyuyorum ve bu eleştirileri faydalı şekilde kullanacağım. Ancak, dilimizi ve üslubumuzu bilmek önemli, sonuçta bu bir oyun. Taraftarımıza saygım büyük ve takım oturunca gerçek Trabzonspor'u görecekler

Editör: Haber Merkezi