Başkan Ahmet Metin Genç’ten Kartal Tesisleri açıklaması! Trabzonspor’a devredilmişti
 

Kamuoyunda "Kartal Tesisleri" olarak adlandırılan ve geçtiğimiz aylarda irtifak hakkı sona ermiş olan İstanbul ili Kartal ilçesindeki tesislerin irtifak hakkı, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oluru doğrultusunda 30 yıl süreyle Trabzonspor adına Daimi ve Müstakil Üst Hakkı Tesisi olarak tescil edildi. 


Aynı şekilde, Trabzonspor'un ana merkezi olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Havaalanı Altı Trabzon adresindeki, halihazırda kullanmakta olunan tesislerin yaklaşık 40 bin metrekarelik alanının irtifak hakkı da yine T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oluru ile yeniden 29 yıllık süre için bordo-mavili kulübe tahsis edildi. 

BAŞKAN AHMET METİN GENÇ: YAŞA VAR OL TRABZONSPOR 

Trabzon’da Balıkçılar “Vira Bismillah Dedi” Trabzon’da Balıkçılar “Vira Bismillah Dedi”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamasında, “Sevdamız Trabzonspor’a ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak Kartal Tesisleri Projesi'nin hayata geçmesine sundukları katkılardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, önceki dönem Bakanımız Sn.Berat Albayrak’a, takipleri nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'na, kıymetli Milletvekillerimize, Trabzonspor Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan’a ve emeği geçen önceki dönem başkanlarımıza müteşekkiriz. Yaşa var ol Trabzonspor” ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Altıntaş