SİYASET

Başkan Bayrak Dur Durak Bilmiyor

Göreve geldiğinden bu yana şehirde çok güzel çalışmalara imza atan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Bayrak şimdide ocak bulunmayan ilçelerden Çarşıbaşı’nda ocak açtı.

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak Dur durak bilmeden gece gündüz çalışma yaparak teşkilatı dinç ve dinamik tutuyor. Başkanın bu tutumu teşkilatın ve halkın takdirini topluyor.



Başkan Bayrak Çarşıbaşı Ülkü Ocakları'nın açılışını yaptıktan sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti düzenlettirip ardından Gökdeniz Erdoğan'ı Çarşıbaşı Ülkü Ocakları Başkanlığına atadı. 
Bayrak yaptığı konuşmada hareketimizi daha ileriye taşıyabilmek için gece gündüz demeden, yorulmadan, tökezlemeden Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Bugün Çarşıbaşı ilçemizde eksiklik hissettiğimiz ocağımızın açılışını yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. Çarşıbaşı gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutup, vatan, millet sevdalısı bir nesil yetiştirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.