Trabzon’da Bir Kişi Aracında Vurularak Öldürülmüş Halde Bulundu Trabzon’da Bir Kişi Aracında Vurularak Öldürülmüş Halde Bulundu

BAŞKAN GENÇ, ERDOĞAN’IN DAVETİYLE KKTC’YE GİDİYOR
 C562863A E83C 4002 882A 6Dee47D970E1
Etkinliğin Türk milletinin Kıbrıs Türk halkına olan desteğini ve bağlılığını simgelediğini ifade eden Başkan Genç, "Bizi bu anlamlı güne davet eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel davetiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gidiyor. KKTC Barış Harekatı'nın 50. yılı dolayısıyla düzenlenecek olan kutlamalara Başkan Genç’in yanı sıra bazı belediye başkanları ve üst düzey yetkililer de katılacak. Kutlamalar kapsamında KKTC’de bando, mehteran konserleri, çeşitli spor müsabakaları, konferanslar, seminerler, sempozyumlar ve makale yarışmaları düzenlenecek. Türkiye'nin ilk uçak gemisi TCG Anadolu’nun katılımı ve birçok geminin geçit töreninin ardından Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekipleri gösteri uçuşları yapacak.
 
BÜYÜK ONUR DUYUYORUM
Etkinliğe katılmanın gururunu ve heyecanını yaşadığını dile getiren Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giderek, Barış Harekatı'nın 50. yılı kutlamalarına katılmaktan büyük onur duyuyorum. Bu özel ve anlamlı etkinlik, Türk milletinin, Kıbrıs Türk halkına olan desteğinin ve bağlılığının en güzel göstergesidir. Barış Harekatı, Kıbrıs Türk halkının özgürlüğü ve güvenliği için atılmış tarihi bir adımdır. Bu harekat, Türk milletinin kararlılığını ve kardeşlik bağlarını simgeler. 50 yıl önce verilen bu mücadeleyi ve kahramanlıkları anmak, gelecek nesillere aktarmak adına büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle, Barış Harekatı'nda şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Barış Harekatı'nın 50. Yılı kutlama programı ekibine bizleri de dahil eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi