Başkan Ergan’ın Evlat Acısı Başkan Ergan’ın Evlat Acısı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Köşk Huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde ikamet eden yaşlılara Trabzonspor forması ile çeşitli hediyeler veren ve kendileriyle bir süre sohbet eden Başkan Kaya, Ortahisar Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği hizmetlere yönelik memnuniyetlerini sordu. Huzurevi sakinleri, Kent Lokantası’na gittiklerini ve bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek burada engellilere öncelik tanınmasını istedi. Başkan Kaya bu konuda hassasiyet gösterdiklerini ifade etti. 
3583C7E2 Ccde 40Ee B768 8279F0317B2E
HUZUREVİ SAKİNLERİ, TRABZONSPOR’UN MAÇINA DAVET EDİLDİ
Başkan Kaya, huzurevi sakinlerini yarın akşam Trabzonspor-Ruzomberok arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçına davet etti. Maça geleceklere Trabzonspor forması hediye eden Başkan Kaya, “Formalarınızı giyin gelin, maçta buluşalım, maç heyecanını birlikte yaşayalım” dedi. Başkan Kaya, ayrıca Trabzonspor’un tüm maçlarının huzurevinde izlenilebilmesi için de destek sağlayacağını söyledi. 
008155B9 66F5 469C 9079 6814Cc4E7417
BAŞKAN KAYA’DAN TRABZON GEZİSİ İSTEDİLER
Köşk Huzurevi sakinleri, Başkan Kaya’dan kendileri için bir Trabzon gezisi düzenlenmesini talep etti. Bu talebe kayıtsız kalmayan Başkan Kaya, gezinin kısa sürede gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

3583C7E2 Ccde 40Ee B768 8279F0317B2E
BAŞKAN KAYA: “BÜYÜKLERİMİZİN HAYIR DUASINI ALANIN, SIRTI YERE GELMEZ”
“Büyüklerimizin hayır duası, bizim için her şeyden kıymetlidir. Sizlerin duasını alan insanın sırtı yere gelmez. Bu yüzden, huzurevinde çalışan arkadaşlarımızı da bu anlamda tebrik ediyorum” diyen Başkan Kaya, daha sonra emekli edebiyat öğretmeni Mehmet Alper Türkmen’in bağlama ile çaldığı türkülere eşlik etti. 
Ziyaretten büyük mutluluk duyan huzurevi sakinleri, kendilerini unutmadığı için Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

Editör: Ömer Altıntaş