Bu toprakların her bir karışı şehit ve gazilerimizin kanıyla sulanmıştır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017 tarihinde Eren Bülbül ile birlikte teröristlerce şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için Sülüklü Şehitliği’nde ‘Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Motor Sürüşü ve Şehitlerimizle Buluşuyoruz’ adlı program düzenlendi.
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi ile Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği tarafından düzenlenen programda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Çok anlamlı ve önemli bir program için burada bulunuyoruz. Katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Rahmetli komutanımız, şehidimiz Ferhat Gedik çok kıymetli işler yaptı. Nice şehitlerimiz var, her birinin mücadelesi çok kutsal. Bizler inançlı insanlarız, şehitlik mertebesi hepimiz için çok kutsal. Bu toprakların her bir karışı şehit ve gazilerimizin kanıyla sulanmış. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bu topraklarda hepimiz huzur içinde, mutluluk içinde yaşarız. Bunun teminatı olan Silahlı Kuvvetlerimize Allah zeval vermesin, Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Onların sayesinde hepimiz evlerimizde huzur içinde rahat uyuyabiliyoruz. Hepsi var olsunlar, sağ olsunlar” dedi.
Programı düzenleyen ve şehit Ferhat Gedik için motor sürüşünü gerçekleştirecek olan Rota 61 kulübüne de teşekkür eden Başkan Kaya, “Çok meşakkatli bir yolculuğa çıkacaklar, bu yolculukta yoları açık olsun inşallah. Şehitliklerimizi ziyaret edecekler, bizler için de şehitlerimize dua etsinler. Yolları açık olsun” diye konuştu.

16C075C1 591C 4D06 Bdcf F257De86A243

19 Eylül Gaziler Günü Trabzon'da Törenle Kutlandı 19 Eylül Gaziler Günü Trabzon'da Törenle Kutlandı

ROTA 61 DERNEK ÜYELERİ, ŞEHİT GEDİK İÇİN DÜZENLENECEK ANMA PROGRAMINA KATILACAK
Programın ardından Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği üyeleri, yaklaşık 900 km sürecek yolculukla Ferhat Gedik’in memleketi Hatay İskenderun'a gidecek ve burada mezarı başında düzenlenecek anma programına katılacak.

Editör: Haber Merkezi