MAGAZİN

Başkan Mumcu Oğlunu Rüya Gibi Bir Düğünle Evlendirdi

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu oğlu Talha Mumcu‘ya rüyalı gibi bir düğün yaptı. Bir birinden seçkin şahitlerin huzurunda biricik oğlunu evlendirdi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'nun kıymetli oğlu Talha Mumcu ile Nisa Kara'nın bu mutlu günlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç nikahlarını kıyarken,Şalpazarı Belediye başkanı  Refik Kürküz,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Hüseyin Azizoğlu,Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel,Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Trabzon İl Müftüsü ,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç,Adil Karaismailoğlu,Yılmaz Büyükaydın,İyi Parti önceki dönem Milletvekili Dr.Hüseyin Örs,Ak Parti Milletveiki Yılmaz Büyükaydın,MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,Ak Parti Önceki Dönem Milletvdkili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, ailesi sevenleri ,ortak oldular.

www.trabzonhaber:24.com ailesi adına Genç çifte iki cihan saadeti ve bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Mumcu ve Kara ailelerini tebrik ediyorum.