DARBELERİN PARTİSİDİR 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın kendisine yönelik ifadelerine yanıt veren İlçe Başkanı Çebi, "Her daim aziz milletimizin tercihine katlanamayan, tahammül edemeyenlerin çözüm olarak gördüğü darbelerin partisidir CHP'dir. CHP, Türkiye demokrasi tarihinin her döneminde milletimizden karşılık bulmayınca darbelerden medet uyan, postalların bağcıklarını bağlayıp üstüne bir de cilalayan, darbelerin partisidir. 
HİÇ BİR ZAMAN 15 TEMMUZ PROGRAMINA KATILDI MI?
Cenazesinden dolayı 15 Temmuz programına katılamadığını söyleyen şimdiye kadar kaç kez 15 Temmuz programına katılmıştır? Devlet geleneğinde davetli eğer bir programa gidemiyorsa kendisini temsilen vekilini veya meclis üyesini bulundurmayı gerektirir. Türkiye için milat olan bir gece için yapılan anma programına hiç mi bir CHP'li katılmaz!" dedi. 

**AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Türkiye Üçüncüsü Oldu!** **AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Türkiye Üçüncüsü Oldu!**

Darbelere giden tüm yolların CHP tarafından oluşturulduğuna vurgu yapan Çebi, "CHP tarihi darbelerle şanlıdır. Bu zihniyetin kimin yanında olduğu tarihe bakıldığında rahatlıkla görülecektir. Son Gezi Olayları ve MİT Tırları operasyonunda CHP'nin tavrı görmeyen gözlere, duymayan kulaklara dahi birer örnek oluşturmaktadır. Aziz milletimiz Kandil'in borazanı terörist Selahattin Demirtaş için özgürlük isteyeni gördü de 15 Temmuz kahramanı, darbenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir'i savunan bir CHP'li görmedi." ifadelerine yer verdi.
DEMİRTAŞ İLE KAVALA'YA ÖZGÜRLÜK MESAJLARI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın cezaevinde tutuklu Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala için yaptığı paylaşımlara atıfta bulunarak sözlerini sürdüren Çebi "Terörist Selahattin Demirbaş ile Osman Kavala için destek mesajı atan bu toprakların evladı 15 Temmuz şehitlerimiz Sedat Kaplan ve Samet Uslu'nun kabirlerini ziyaret etti mi? Nerde medfun olduklarını bilir mi? Eren Bülbül'ü ziyaret etti mi?Vatanı için gözünü kırpmadan 30 kurşun yiyerek şehit olan kahraman Ömer Halisdemir ile ilgili 15 bir paylaşımı var mı? Bizlerin döneminde Ortahisar'da şehitlerimizin kabirlerine giden yolları asfalt dökmüştük."
KALİBRESİ YETMEZ
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: "Anlattıklarımı dahi okuyamayan  Milletvekillerimizi sorgulamaya kalkıyor. Sayın milletvekillerimizin tamamı Ankara'daki 15 Temmuz anma programındaydılar. Milletvekillerimizi sorgulamaya kalibresi yetmez, kalibresi onların darbelere karşı neler yaptığını ölçemez.
İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMIŞ OLAMAZ
Hayvan hakları için yaptığı yürüyüşü Gazze'de her gün öldürülen bebekler, çocuklar, kadınlar ve tüm Gazzeliler için yapmaktan imtina eden insanlıktan nasibini almış olamaz. "

Editör: Haber Merkezi