CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediyesi’nin iştiraklerinden ORKET A.Ş’ye bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’ndan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının kaldırılması ile ilgili AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi’nin eleştirilerine cevap verdi. 
I M G 7003-2

ÇEBİ BIRAKSIN FOTOĞRAF, RESİM İŞLERİNİ VATANDAŞIN ASIL GÜNDEMİNE DÖNSÜN

AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi’nin vatandaşın gerçek gündemi olan ekonomiye dönmesini tavsiye ederek şu açıklamalarda bulundu; “AKP’nin Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi’ye öncelikle ‘Günaydın’ diyoruz. Orkent Olimpik Yüzme Havuzu’ndan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi kaldırılalı neredeyse 2 ay oldu. Gazetelerden okuduğu haberlerle siyaset üretmeye çalışan Çebi, herhalde uyuyordu ve yeni uyandı ve mal bulmuş mağribi gibi de konunun üstüne atladı. Kısır bir döngüde siyaset üretmeye çalışan Çebi’ye fotoğraf, resim işlerini bırakmasını ve kendileri ve 7 sülaleleri zenginleşirken fakirleştirdikleri ve yoksulluğa mahkum bıraktıkları vatandaşlarımız için siyaset üretmesini, faydalı işlerle uğraşmasını tavsiye ediyoruz. 

VATANDAŞIN ARASINA NİFAK SOKTUNUZ, NEFRET TOHUMLARI EKTİNİZ
“Ortahisar Belediyemizin ORKENT Yönetimi, Olimpik Yüzme Havuzu’ndan aynı zamanda AKP Genel Başkanı olan Erdoğan’ın fotoğrafını siyasi kimliğinden dolayı kaldırmıştır.  Sayın Çebi, kulaklarını ve gözlerini vatandaşlara kapattığı için vatandaşların taleplerini bilmiyor olabilir. Biz söyleyelim; vatandaşlar bir siyasetçinin fotoğrafının orada olmasını istemediklerini söylüyor. Haksız mı vatandaş? Bir Cumhurbaşkanı düşünün Türkiye’nin 1. Partisi olan CHP’ye ve bu partiye oy veren milyonlara her gün parmak sallıyor, dışlıyor, ötekileştiriyor ve yok sayıyor.  AKP Genel Başkanı Erdoğan nasıl bölücü bir siyaset yapıyorsa, AKP kadroları da aynı zihniyetle güzel ülkemizdeki barış ve birliği bozarak bu ayrıştırıcı siyasetleriyle nefret tohumları ekiyor. 
Bir ülkenin Cumhurbaşkanı kendisini bu şekilde tartıştırmaz, halkını bölmez, o kutsal makamın itibarını zedelemez, onun gibi düşünmeyeni, onun partisinden olmayanı cezalandırmaz. Halkımız bu nefret siyasetine, kendinden olanı zenginleştiren, olmayanı açlığa mahkum eden zihniyete gereken cevabı 31 Mart’ta vermiştir, vermeye de devam ediyor” 


NASIL BUGÜN ORTAHİSAR’DA YOKSANIZ, YARIN DA DEVLETTE OLMAYACAKSINIZ
“Ucube Başkanlık Sistemi ile kendilerini devletin yerine koyan AKP zihniyetinin Ortahisar İlçe Başkanı Çebi, yapılan hizmetlerin kendi deyimiyle; banisinin Erdoğan olduğunu söylüyor.  Sayın Çebi bu hizmetleri kimin parasıyla yaptınız, babanızın parasıyla mı? Hangi yöntemle, kimleri zengin ederek yaptınız? Fakirin sırtından aldığınız vergilerle vatandaşa illallah ettirdiniz, utanmasanız vatandaşın aldığı nefesten de vergi alacaksınız. Gerçi utandığınızı da pek düşünmüyoruz, nefes vergisine bir yöntem arıyor olabilirsiniz. Biz halkan alınan her kuruşu savunarak, kimseyi ayrıştırmadan hizmet etmenin derdindeyiz. Siz devlet değilsiniz, devlette devamlılık esastır. Bugün varsınız, yarın yoksunuz, nasıl bugün Ortahisar Belediyesi’nde yoksanız, yarın da devlette olmayacaksınız”

ÇEBİ HER SIKIŞTIĞINDA DEMLENİYOR
“Sayın Çebi sıkışınca DEM’e sarılıyor. Alakalı, alakasız muhakkak her açıklamasının bir köşesine iliştiriveriyor. Zannediyor ki Trabzonlular bu kurnazlığı görmüyor. Sayın Çebi, siz önce Suriye’de Esad’la olan muhabbetinizin hesabını verin”

VATANINI KURANA SAYGISI OLMAYANIN KİMSEYE SAYGISI OLMAZ

Akçaabat Belediye Meclisi’nin eylül ayı ikinci toplantısında ilginç anlar yaşandı. Akçaabat Belediye Meclisi’nin eylül ayı ikinci toplantısında ilginç anlar yaşandı.

AKP tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e 22 yılda yapılmayan saygısızlığın hatırlatan Batmaz, “Bu ülkeyi bizlere vatan yapan Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün adını, resmini kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her kurumundan, her köşesinden kaldırmaya çalıştınız, Ata’mıza saygısızlık üstüne saygısızlık yaptınız. 22 yıldır sizlere vatan veren Büyük Önderimize saldırmanın, yok saymanın her türlü halini gösterdiniz. Vatanını kurana saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. Sayın Çebi, sefalete teslim ettiğiniz, mültecileri doldurduğunuz ülkemizin gerçek sorunlarına yönelin ve Trabzon siyasetinin seviyesine yakışır şekilde siyaset yapın” dedi.

Editör: Haber Merkezi