Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın, Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nde düzenlediği Karne Günü Şenliği’ne katıldı. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında ahşap oyunları, çocuk zumbası, eğlenceli deneyler, teleskopla güneş gözlemi, akıl ve zeka oyunları, teknoloji oyunları, yüz boyama, palyaço ve maskot gösterisi ile şekilli balon dağıtımı etkinlikleri düzenlendi.

I M G 2931

KARNE SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTI
Öğrencilerin karne almaları ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Bugün burada çocuklarımızın karne sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onların eğitim hayatlarında böylesine güzel anlar yaşamaları ve bilimle, sporla iç içe olmaları bizler için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve onları bu alanlarda teşvik etmek amacıyla böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum" dedi.

Ortahisar Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı Kabul Edildi Ortahisar Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı Kabul Edildi

I M G 2935

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Etkinliğe katılan öğrenciler ve aileleri, düzenlenen aktivitelerden büyük keyif alırken, özellikle teleskopla güneş gözlemi ve eğlenceli deneyler, çocukların yoğun ilgisini çekti. Palyaço ve maskot gösterisi ile yüz boyama etkinlikleri de renkli görüntülere sahne oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Karne Günü Şenliği, çocukların ve ailelerinin unutamayacağı bir gün olarak hafızalarda yer aldı. Şenlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

I M G 2934I M G 2942-1I M G 2939I M G 2937I M G 2933

Editör: Haber Merkezi