Çelebi, organizasyona katılacak ülkelerin iş dünyası temsilcilerini de aynı tarihlerde Trabzon’a davet edeceklerini belirterek “Sporun yanı sıra ticari ve kültürel iş birliğinin başlaması için de zemin hazırlamak istiyoruz” dedi.

“İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİ DE DAVET EDİLECEK”

Asya Paten Futbolu Federasyonu Başkanı Khulood Salim Al Junaibi ve Arap Devletleri Paten Futbolu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nasser Hamed Al Mukhaini’nin de yer aldığı ziyarette, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ve 32 ülkenin yer alacağı organizasyonla ilgili istişarede bulunuldu. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, spor kenti olan Trabzon’da böyle bir organizasyonun düzenlenmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, “Paten futbolu dünyada büyük kitleler tarafından izlenen, Türkiye’de de yeni yeni tanınan bir spor. Böyle büyük bir organizasyonun Türkiye’de ilk kez Trabzon’da düzenleniyor olmasının sevincini yaşıyoruz. Oda olarak, şampiyonaya katılacak ülkelerin ticaret ve sanayi odalarıyla iş dünyası temsilcilerini de aynı tarihlerde şehrimize davet edeceğiz. Burada Trabzon’daki yatırım ve iş birliği olanaklarını tanıtacağız. Spor vesilesiyle ticari ve kültürel ilişkilerimizin gelişmesi için de zemin hazırlamak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Paten Futbolu Türkiye Temsilcisi ve TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sayim Adanur ise deprem nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları organizasyonun Trabzon’da düzenlenmesi nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.

Büyükşehir Tekvandocuları Avrupa’da Zirveye Göz Dikti Büyükşehir Tekvandocuları Avrupa’da Zirveye Göz Dikti

Editör: Haber Merkezi