Ekonomi

Emeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çağrı “Sesimizi Duyun”

Zammın ardından emekliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya üzerinden peşi sıra sitem etmeye devam ediyor . 
Ak Parti 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı önceki dönem Ak Parti Trabzon teşkilat başkanı İş İnsanı Uğur Aydın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Emeklilerin sesi oldu . 

Aydın ; Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımdır.

14 Mayıs seçimleri için milletvekili aday adayı oldum. Aday adayı olmaktan öteye gidemediğimiz gibi seçimlerde hiç bir aday adayına görev yazılmadığı için seçim çalışmalarına da katılamadık, o heyecanı yaşayamadık. Şayet Allah nasip etseydi, aday olup seçilseydik, bugün emekliye yapılan haksızlığı size anlatmak için her yola başvurur, işin sonunda disipline gitmek bile olsa her şeyi göze alırdım. Çünkü ben bu kanunu hazırlayanlar size ihanet ediyor, sizin en sadık seçmeniniz olan emeklileri sizden soğutmak için bu kanunu hazırladıklarını düşünüyorum. Yoksa aklı başında olan bir insan bu kadar saçma sapan bir düzenlemeyi yapmaz, bu kadar adaletsizliğe yol açacak bir teklif hazırlamaz. 

Sayın Cumhurbaşkanım, bu çıkan fırtına aslında bir şey değil. Daha kimse durumun farkında değil. Bu rezaleti hazırlayanlar öyle bir kazık hazırlamışlar ki, bunu ancak bazı emekliler hesaba zamlı maaş yattığını düşünerek ATM ye gittiğinde anlayacak. Seçim öncesinde en düşük emekli maaşı 7500 TL ye çıkartıldığında yapılan seyyanen zamdan dolayı maaşlar artmış ancak bugün yapılan % 25 lik zam o seyyanen yapılan zamma içine alarak değil, ham maaştan yapılacağı için en düşük maaş olan 7500 tl alan emeklinin aylığında bir artış olmayacak. İşte kıyamet te orda kopacak. 

Sayın milletvekili arkadaşlarım, bu durumu ne edin ne yapın Cumhurbaşkanımıza bir şekilde aktarın. Ben eminim onun bu durumdan haberi yoktur. Ortaya çıkıp kıyamet koptuktan sonra düzeltir düzeltmesine de bu işi o raddeye gelmeden ona söyleyin. 
Susar söylemez, Ak partinin zarar görmesine, Cumhurbaşkanımıza desteğin azalmasına göz yumarsanız, bundan sizlerde zarar görürsünüz . Benden demesi…..
#UğurAydın