GÜNDEM

“Evlatlarınız Bize Emanet”

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, KTÜ’nün Yeni Öğrencilerinin KayıtHeyecanına Ortak Oldu

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yüz yüze kayıt için üniversiteye gelen aileler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre KTÜ’ye yerleşmeye hak kazanarak kayıt işlemleri için Kanuni Kampüsü’nde bulunanÖğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na müracaatlarını sürdüren öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Öğrenci ve ailelerlesohbet eden Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, KTÜ’nün Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayarak öğrencilere “Burada elde edeceğiniz bilgi ve deneyimler, sizleri gelecekteki meslek hayatınıza en iyi şekilde hazırlayacaktır.” dedi.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

KTÜ’lü öğrencilerin ailelerine de kayıt sürecinde öğrencileriyalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Evlatlarınızı bizlere emanet ediyorsunuz. Onlara, bu yolculuklarında en iyi şekilde rehberlik etmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. KTÜ olarak öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal gelişimlerini destekleyen bir yükseköğrenim kurumu olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aileler, üniversite içerisinde gördükleri ilgi alaka ve kayıt sürecinde sağlanan kolaylıklardan ötürü Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı nezdinde tüm KTÜ camiasına teşekkür etti. 

KTÜ’de 19 Ağustos 2024 tarihinde başlayan yüz yüze kayıt süreci 23 Ağustos 2024 tarihi saat 17.00 itibarıyla sona erecek.