Ganita’da Sinan Yılmaz rüzgarı esecek Ganita’da Sinan Yılmaz rüzgarı esecek

Onlarca Akçaabatlı çocuğun akın ettiği etkinlikte; komik sihirbazlık gösterileri, bilmecelerle balondan şekiller, köpük makinesi eğlence, voleybol, dönme dolap salıncak, yüz boyama, basketbol, şut yarışması, halk oyunları gösterileri, havuz, müzik ve eğlence aktiviteleri yapıldı. 
Ed6De9Db 186C 4E2B A728 5973Aa4A6F26

Yaz akşamlarını dolu dolu ve bir o kadar da eğlenceli geçiren çocuklar, Spor Şöleni Çocuk Şenliği etkinliğinde eğlencenin doruklarına ulaştılar. Hem etkinliğe katılan çocukların hem de ebeveynlerin etkinlikten duydukları memnuniyet yüzlerine yansıdı.

830B4Fdd A0C5 44F7 B672 751722B6D1A2

YAZ AKŞAMLARINA YAKIŞIR BİR ETKİNLİK OLDU

‘Spor Şöleni Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar ve ebeveynler, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür ederek bu etkinliğin yaz akşamlarına yakışır, hem eğlenceli hem de eğitici bir etkinlik olduğunu dile getirdiler. Etkinliğe katılan çocuklar ve ebeveynleri, Sahil Park’ta düzenlenen Spor Şöleni Çocuk Şenliği etkinliğini çok beğendiklerini ve mutlaka devamının gelmesini istediklerini de sözlerine eklediler. 
Dc99129C 50D7 4B51 B69A 8B61C28362Cb

HER ŞEY EVLATLARIMIZ İÇİN

Akçaabat’ta yediden yetmişe herkesin ilgisini cezbedecek etkinlikler ve aktiviteler düzenlenmesine önem veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Çocuklarımız yıl içerisinde okula gittiler ve en iyi şekilde öğrencilik yaptılar. Yıl boyunca çeşitli bilgiler öğrendiler. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artık onların oyun ve eğlence zamanları başladı. İstedik ki çocuklarımızın eğlencesine eğlence; mutluluklarına mutluluk katalım. Düzenlediğimiz Spor Şöleni Çocuk Şenliği etkinliğinde yavrularımız gönüllerince eğlendiler. Eğlencenin yanında birçok spor aktivitelerini de deneyimlediler. Modernize ederek hizmete açtığımız sahil parkımızdaki su parkımızda hem dans ettiler hem de ıslanarak serinlediler. Bu etkinliğimizde sadece çocuklarımızın değil ebeveynlerimizin de mutluluklarını yüzlerinde gördük. Hemşehrilerimizi memnun ve mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bugüne kadar Akçaabat’ımız ve hemşehrilerimiz için çalıştık; yine aynı düsturla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Böylesine büyük bir çocuk şenliği Akçaabat’ta bir ilkti ve çok ilgi gördü. Allah’ın izniyle bu tür organizasyonlarımızı arttırarak devam edeceğiz. Spor Şöleni Çocuk Şenliği etkinliğini düzenleyen, emek harcayan ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. 
B919Aabd 62F9 45E0 8B71 3C7Ef253Dd9F-1

Editör: Ömer Altıntaş