GÜNDEM

Hayat Boyu Öğrenme Haftasından Büyük Final

Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftasında bir dizi etkinlik yapıldı.

15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında bugün yıl boyu yapılan işler büyük bir kalabalığın katılımıyla sergilendi.


Yöresel ürünlerin, el emeği çalışmaların sergilendiği etkinlik şenlik havasında geçti. Öğretmenler, kursiyerler, usta öğreticiler büyük bir Dayanışma içerisinde kültürel motifler etrafında bir araya geldi.
Törene, Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Trabzon Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanı Erdem Zekeriya Iskenderoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ,Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. 
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun:
"Besikten mezara kadar ilim öğreniniz" emrinin hayat bulmuş hali, halk eğitimi merkezlerimizdir diyerek emek veren tüm çalışanları kutladı.

Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş da yaptığı konuşmada:
Ortahisar Halk eğitimi merkezimiz ve olgunlaşma enstitümüz vermiş oldukları hizmetlerle, kadim geleneğimizi yaşatmayı ve gelecek kuşaklara köprü olmayı başarmış ve yenilikçi yaklaşımlarla şehrimizi her zaman gururla temsil etmişlerdir. 

 Birer zanaatkâr titizliğiyle ellerini değdirdikleri, hayat verdikleri, değer kattıkları ve bizlere birer şölen olarak sundukları her bir işleri için kurum yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, usta öğreticilerimizi yürekten kutluyorum.

Hayat boyu öğrenme haftamızın, şehrimize, bizlere bırakılan mirasın yaşatılmasına ve genç zihinlerin ilham almasına hizmet etmesini diliyor, bir kez daha emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu..