TRABZONSPOR

İsmail İnan Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

Uzun Yıllar Sporun ve Trabzonspor’un içinde var olan İsmail İnan adım atarak bu dönem yapılacak olan kongrede Trabzonspor Siçil Kurulu Başkanlığı’ndaki adaylığını açıkladı .

Trabzonspor’umuzun çok kıymetli üyeleri;
  Tüzükte belirtildiği üzere 20 Kasım 20 Aralık 2024 tarihleri arasında yapılacak olan; seçimli Olağan Genel Kurulda,kulübün diğer organ ve Kurullarının da seçimi yapılacaktır.


Uzun yıllar Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu yöneticiliği ve Genel sekreterliği ile ASKF Yönetim Kurulu üyeliğinde edindiğim tecrübe ile Sicil Kurulu başkanlığı seçimlerinde aday olmaya karar verdim.
Bugüne kadar kulübümüze önemli katkılar sunmuş değerlerimiz ile yaptığım istişarelerden edindiğim moral ve destek gücünün,önümüzdeki günlerde sizlerle yapacağım istişarelerle daha önemli hedeflere ulaşacağına inancım tamdır.
Trabzonspor’umuzun üye kayıtları ve kongre hazırlıkları yönünden çok önemli olan sicil kurulunun,yönetilmesinde ve açıklamalarında tarafsızlık ve şeffaflık ilkesinden asla taviz vermeden,desteğinize talibim.
  Süreçte bana ve ilerde sizlerle paylaşacağım yönetim kurulu arkadaşlarıma vereceğiniz desteklere kalpten sevgi ve şükranlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum…
  Her şey Trabzonspor için…

İsmail İnan kimdir ?

İsmail inan,Yomra doğumlu olup,Ortahisar Trabzon’da ikamet etmektedir.
Sporun içinden gelmiş bir geçmişi var uzun yıllar Trabzonspor’un un kurucu takımlarından idmangücü’nde Genel sekreterlik,
il futbol tertip komitesinde yöneticilik, Degirmedere,karadenizspor,1461 Trabzon’da yöneticilik,Trabzonspor Basketbol takımında yöneticilik, Askf’de Başkan yardımcılığı,
geçmiş dönemlerde Anavatan partisi ilbaskanligi, Demokrat parti İl Başkan yardımcılığı,MHP il Başkan yardımcılığı ve Ortahisar Belediyesi Kurucu meclis üyelikleri, Trabzon spor Divan Baskanlik Kurulu Genel sekreterligi yaptım.
Akdeniz üniversitesi muhasebe,ve Anadolu üniversitesi iktisat bölümü mezunuyum.
Halen Sporda performans merkezinde yöneticilik yapmaktayım.
Evliyim Defne ve Orcun adında iki çocuğum var.

     İsmail İNAN
   Divan Üye No:  2207
Trabzonspor Üye No:4948