Trabzonspor’dan yapılan açıklamada ,Ayrıca; geçtiğimiz aylarda kulübümüze tahsisi tamamlanan, Akyazı’da yer alan 177 bin metrekarelik arazi için de Emlak Konut  GYO A.Ş. ile bir proje geliştirme konusunda anlaşma sağladık. Her iki projeyle ilgili tüm çalışmalar devam etmektedir.

Rizespor taraftarları tuvaletlere saldırdı Rizespor taraftarları tuvaletlere saldırdı

Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Emlak Konut Genel Müdürlüğü’ne camiamız adına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Kartal Tesisleri ve Akyazı projelerinden elde edeceğimiz gelirle; kulübümüzün ekonomik gücünün adeta çağ atlayacağına, Trabzonspor tarihine kazınacak çok büyük katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz.

Trabzonspor Kulübü

*İyi çalışmalar.*

Editör: Serpil Yazıcı