SİYASET

MHP Meclis Üyesi Semih Bulutoğlu’ndan Devlet Bahçeli Paylaşımı

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon -Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Semih Bulutoğlu’ndan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaşımı .

Bulutoğlu ;📍 Sayın Devlet Bahçeli , Türk Devleti’nin menfaatine uygun olmayan hiçbir işe imza atmaz.

📍 Sayın Devlet Bahçeli, devletin ve milletin geleceği için kendi menfaatlerini düşünmeyen yegane devlet adamıdır.

📍Sayın Devlet Bahçeli, Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile tarihe geçmiş devlet aklının vücud bulmuş halidir.

📍 Sayın Devlet Bahçeli, 2232 yıllık Türk Devlet yapısının, nice 2000 yıllara erişmesi için canından geçer de, milletinden ve devletinden asla.

📍 Sayın Devlet Bahçeli, ortadoğu’yu savaş alanına çeviren Amerika ve İsrail tehlikesine karşı Türkiye’yi yeni dünya düzenine göre hazırlayan geleceği gören pusulamızdır.

📍Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlık meşalesidir. Yanan meşale Ülkü Ocaklıların elinde asırlar boyu yanmaya devam edecektir.

📍Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye’yi teröre mahkum etmek isteyen akılsızların, küresel güçlerin hasmıdır. Bugüne kadar ülkemize karşı oynanan her oyunu bozmuş, ülkeyi düzlüğe çıkarmayı bilmiş milletin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Kimsenin çıkarmayada gücü yetmez.

📍 Sayın Devlet Bahçeli’nin alacağı her karara milyonlarca vatandaşımızın güveni tamdır. Çünkü onun olduğu yerde ihanet olmaz. Zafer olur, devletin geleceği olur ve milletin bağımsızlık umudu devam eder.

📍Sayın Devlet Bahçeli, bir adım atarken 10 adım ilerisine yatırım yapar, bir söz söylerken 10 yıl sonrasına işaret eder. Devlet yönetmek, devletin ve milletin geleceğine yönelik politikalar oluşturmak devlet aklının tezahürüdür.

Cenab-ı Allah Türk Devletine zeval vermesin. Devletimizde, toprağımızda gözü olanların oyunlarını başlarına yıkmaya devam edeceğiz.

Türk Devleti yaşatır, bağrına hançer saplansa bile..
Hançeri çıkarır, devleti yaşatır düşman içerden olsa bile..

Sayın Devlet Bahçeli’nin böylesine önemli mücadelesini siyaset malzemesi yapmaya cüret eden zavallılar sizler kaybetmeye ve yok olmaya mahkumsunuz.