Kıyıboyu Mahallesi'nde Of Çay Fabrikası arka kısmında belirlenen alan, Of'ta 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için Of Belediyesi'nin girişimleri sonucu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından afet konutları yapımı hızla devam ediyor.

I M G 6025

Bu yıl sonunda tamamlanması planlanan ve tünel kalıp sistemiyle inşa edilen konutlar, 3+1, bodrum+ zemin+ 4 kat ve 5 bloktan oluşmakta.

Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yüzünü güldürüyor Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yüzünü güldürüyor

Yüklenici firmanın şantiyesini ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Of’umuzda Kıyıboyu Mahalle’sinde inşaa çalışmaları devam eden “99 adet afet konutları” inşaat alanında incelemelerde bulunduk. İnşaaçalışmalarını bu yıl sonuna tamamlayıp, kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunma gayreti içerisindeyiz. Of’ta hayata geçen tüm projelerimize desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut ve TOKİ Başkanımız Sayın Mustafa Levent Sungur’a hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz "ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi