GÜNDEM

Özel Çocuklara Kuzu Döner 1461’den Ziyafet

Hayır sever iş insanı Trabzon Kuzu Döner 1461’in işyeri sahipleri İbrahim Teke ve ortağı Uğur Yılmaz tarafından tek tek ilgilenilen özel çocuklar ve anneleri ile Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır,Başkan Yardımcısı Ömer Altıntaş ‘isimli n organize ettiği kuzu döneri partisi özel çocukları ve annelerini mutlu etmeye yetti. 

İBRAHİM TEKE AZCIK EMPATİ
Kuzu Döner 1461 ailesi olarak  bugün Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır,Başkan Yardımcısı Ömer Altıntaş,yöneticiler ve özel çocuklarımızı misafir ettik . Özel çocuklarımızın mutluluğunu görmeniz lazımdı . İşyeri diplerinden İbrahim Teke günümüzde yaşam şartları ne kadar ağır olsada özel çocuklarımız tebessümü hak ediyor . Özel çocuklarımızla beraberliğimiz artarak devam edecektir . Bu çocuklarımıza tüm olumsuzluklara rağmen Anne ve babalara teşekkür ediyoruz . Lütfen azcık empati yapalım olmazmı .

BAŞKAN ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ

Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır LEGDER Olarak bizlere kapılarını sonuna kadar açan genç girişimciler Trabzon Kuzu Döner 1461’in işyeri sahipleri İbrahim Teke ve ortağı Uğur Yılmaz'a Özel çocuklara ve Annelerini yeni açmış oldukları Ortahisar -Uzun Sokak Ahmet Usta karşısında ikramda bulundukları için çok teşekkür ederim .

Özel çocuklar ve annelerinin yemek ve sohbetinden sonra topluca fotoğraf çektirilerek bugünü anılarının en güzel yerine koydular . 
koydular .  
Özel Çocuklara Kuzu Döner 1461’den Ziyafet