Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yüzünü güldürüyor Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yüzünü güldürüyor

Düzenlenen törene;KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı M. Cahit Turhan, KTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Ali Aydın Dumanoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek, çok sayıda akademisyen, idari personel ve Erdöl’ün ailesi iştirak etti. 
34C80813 Baa1 4787 A797 A1Ba625B32A6

Törende bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon’un önemli bir değerini kaybettiğini ifade ederek “Prof. Dr. Erdöl, sadece bir bilim insanı olarak değil, aynı zamanda yardımseverliği, nezaketi ve insanlara olan sevgisiyle de hatırlanacak. Onunla birlikte çalışma ayrıcalığına sahip olan bizler, onun anısını yaşatmak ve bilim dünyasına kazandırdığı değerleri, gelecek kuşaklara aktarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Tören, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. GençağaPürçek, eski Rektör Prof. Dr. Ali Aydın Dumanoğlu ile yakınlarının duygu ve düşünlerini dile getirmesinin ardından sona ererken Prof. Dr. Ragıp Erdöl’ün cenazesi ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı için İskenderpaşa Camii’ne gönderildi. Prof. Dr. Erdöl’ün defin işlemi ise Bostancı Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığında gerçekleştirilecek.

Editör: Ömer Altıntaş