Şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Eren Bülbül'ün kabri başında Kur'an-ı Kerim ve dua okunurken programda Vali Aziz Yıldırım’a; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Maçka Kaymakamı Şahin Demir ve eşi Esra Demir, askeri erkan ve diğer ilgililer eşlik etti.

I M G 1369-1

Başkan Ergan’ın Evlat Acısı Başkan Ergan’ın Evlat Acısı

Eren Bülbül'ün kabri başında duygularını ifade eden Vali Aziz Yıldırım, "Eren Bülbül evladımızı ve Astsubay Bçvş. Ferhat Gedik komutanımızı şahadetlerinin 7. yılında dualarla anıyoruz. 
I M G 1367

Budan 7 yıl önce iki vatan evladı bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edildi. 

Onları unutmamız mümkün değildir. 
I M G 1373

Hainler şunu iyi bilsinler. Bizler bir ölür bin diriliriz. Şehitlik bizler için bir ölüm değil var olmanın başlangıcıdır. Şehitlik mertebesi en yüksek mertebedir. Bizim için bu kadar önemli bir makamın sahiplerini, şehitlerimizi unutmamız mümkün değildir. 
I M G 1381-1

Bu iki kahraman şehidimiz vatan topraklarının ne kadar kıymetli olduğunu şehadet mertebesine ulaşarak herkese gösterdi.

I M G 1379-3

Vatanımıza ne pahasına olursa olsun sahip çıkmamız gerektiğini bize göstermiştir. Bu vatanın her bir karışında şehit kanı vardır. Bayrağımız inmesin ezanlar susmasın diye onlarca şehidimiz canlarını verdi. Bu vatanın sahibi şehitlerimizi asla unutamayız, aileleri bizlere emanettir.

I M G 1372

Eren Bülbül evladımıza ve aynı gün onunla birlikte şehit olan Jandarma Kıdemli Astsubay Ferhat Gedik’e Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.

I M G 1384

Vali Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım ve beraberindekilerle Şehidimiz Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ü evinde ziyaret ederek aile fertleriyle bir araya geldi.

Editör: Melek Çakır