Trabzonspor Başkanaı Ertuğrul Doğan ve Şenol Güneş ile bu akşam bir araya geldi. Şenol Güneş, görüşmede zaman istediğini ve hemen karar vermek istemediğini belirterek, masadan kalktığı ileri sürüldü. Başkan Doğan,bu görüşmenin ardından ASpor ekranlarına çıktı ve görüşmeyi açıkladı. Başkan Doğan arayışların süreceğini belirterek, "Şenol Güneş zaten İstanbul'da gelecekti, normal seyahat programı içerisinde İstanbul'a gelecekti. Biz teknik direktör adaylarıyla görüşmelerimize devam ediyoruz. Şu an itibariyle bu durum da geçerli. Biz de bu durumu netleştirip yolumuza devam etmek istiyoruz.Trabzonspor'u bir an önce toparlayacak isim için çalışmalarımız sürüyor.

TTSO Meclis Üyesi Karaca, gıda toptan ve perakende sektörünün taleplerini dile getirdi TTSO Meclis Üyesi Karaca, gıda toptan ve perakende sektörünün taleplerini dile getirdi

I M G 4185-1
"FATİH TEKKE HAYRANIYIM"
"Fatih Tekke'nin hayranıyım. Şenol Güneş ise Trabzonspor'u şampiyon yapmış bir hoca. Birçok başarısı var. Hepsi Trabzonspor'un değeri. Bu isimlere saygı duyulması ve sahip çıkılması lazım."
"BEN DE MEMNUN DEĞİLİM"
"Sezon başlangıcından ben de memnun değildim, Abdullah Avcı da memnun değildi. Bazen her şey yapsanız bile, işler istediğiniz gibi gitmez. Özellikle Avrupa'dan elendiğimiz için çok üzüldük. Abdullah Avcı da olmasını isterdi. Hocamız da olmadığını kabul etti ve el sıkışarak ayrıldık. Böyle olmasını istemezdim ama oldu. Bir an önce zirve yarışındaki yerimizi almak istiyoruz. Vazgeçmek yok."Takım perşembe günü toplanacak. Perşembe gününe kadar yeni teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz. Yeni teknik adam yerli veya yabancı olabilir.

Editör: Ömer Altıntaş