TRABZONSPOR

St. Gallen maçının misafir tribün biletleri satışa çıktı

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda oynayacağımız St. Gallen maçının misafir takım tribün biletleri satışa çıktı.

22 Ağustos Perşembe günü TSİ 22:00’de deplasmanda oynayacağımız karşılaşmanın sınırlı sayıda misafir takım tribün biletleri, https://fcsg.ch/guest-sector/ adresi üzerinden satışa sunuldu. Bilet fiyatı 20 İsviçre Frangı olarak belirlenmiştir.

Bilet satın almak için lütfen tıklayınız.

5 yaş altı taraftarlarımızın stada girişi ücretsizdir.

Misafir takım tribününde engelli alanı bulunmamakta olup, sınırlı sayıda olan engelli biletleri için engelli taraftarlarımızın St. Gallen takımına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Stadyum yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Dikkat edilecek hususlar;

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

- Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca İsviçre kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.