19 Ağustos 2024 tarihinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın, ikinci Başkan Yardımcısı Gülşah Helva, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erten ve Eyuboğlu Avukatlık Bürosu Avukatı Ceren Eyuboğlu Özçelik ile Konak Hukuk ve Danışmanlık şirketi avukatı Fatma Konak Baş Türkiye Cumhuriyeti Gürcistan Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yağmur Demirel ve Gürcistan Türk İş Adamları Derneği Başkanı Oktay Öztürk'ü ziyaret ettiler.

I M G 2147-1

Tiflis ziyaretlerinin amacı Geo Sky hava şirketi ile Trabzon-Tiflis uçak seferlerinin başlatılmasına dair sözleşmeyi neticelendirmektir.

TOBB TTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın, Gürcistan’da faaliyet gösteren kadın girişimcilerin ekonomiye katkıları ile ilgilenmiş olup heyet üyelerine ülkenin ekonomik durumu hakkında bilgi verildi.

Bunun dışında, toplantıda Gürcistan’a yatırım yapma perspektifleri, mevcut teşvikleri, vergi sisteminin özellikleri ve şirket kurulumu koşulları ele alınarak bu konular ile ilgili detaylı bir şekilde anlatan GÜRTİAD ekonomi rehber kitabı kendilerine takdim edildi.

Ali Osman Ulusoy Filosunu Yenililiyor Ali Osman Ulusoy Filosunu Yenililiyor

Gürcistan’da şirket kurmak hakkında; hukuk, muhasebe ve danışmanlık hizmeti açısından gereken desteği vermeye hazır olduğunu dile getirerek dernek başkanımız bizlere ziyaretlerimizden dolayı teşekkürlerini sunarak, tüm faaliyetlerimizde üstün başarılar dilediler.

Editör: Ömer Altıntaş