Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte bugün sabah erken saatlerinde Trabzon’a geldi. 
I M G 9297

Trabzon Havalimanı’nda Uraloğlu’nu Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, çok sayıda bürokrat, AK Partililer ve sevenleri karşıladı.


Bakan Uraloğlu, Trabzon’da önce valilik ve büyükşehir belediyesi ziyaretlerinde bulunacak ardından Trabzonspor’un 50.Yıl Etkinliği’ne katlacak. 

I M G 9296
Etkinliğin ardından bakan Uraloğlu, AK Parti Trabzon teşkilatı ile bir araya gelerek meydan bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

CHP İl Başkanı Mustafa Bak’tan ‘Ahmak’ tepkisi:  'Asıl ahmak halkımıza ahmak’ diyendir. CHP İl Başkanı Mustafa Bak’tan ‘Ahmak’ tepkisi:  'Asıl ahmak halkımıza ahmak’ diyendir.

I M G 9295

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’ünü de ziyaret edecek olan bakan Uraloğlu son olarak Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön eleme Trabzonspor -Ruzomberok karşılaşmasını stattan takip edecek.

I M G 9294

Editör: Ömer Altıntaş