TRABZONSPOR

Trabzonspor, Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu!

Trabzonspor, bugün itibariyle tüm borçlarını kapatarak Bankalar Birliği’nden ilk çıkan kulüp oldu. Trabzonspor bugün itibariyle Bankalar Birliği'nden ilk çıkan kulüp oldu. Bütün borcunu kapatan Trabzonspor'un önümüzdeki hafta konuyla ilgili detaylı açıklama yapması bekleniyor. Trabzonspor, Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu!

Trabzonspor Kulübü, dün itibarıyla Bankalar Birliği’nden ilk çıkan kulüp oldu. Tüm borcunu kapatan Trabzonspor’un önümüzdeki hafta konuyla ilgili detaylı açıklama yapması bekleniyor. Sermaye artırımından gelen 2,5 Milyar TL’nin 1,2 Milyar TL’si ile banka borcunu kapatan Trabzonspor, Bankalar Birliği’nden çıkmış oldu. Bordo-Mavili yönetim bu hamlesiyle yıllık 700 Milyon TL’lik faiz yükünden de kurtulmuş oldu.

Bu hamlesiyle ekonomik olarak rahatlayan ve daha güçlü bir hale gelecek olan Bordo-Mavili Kulüpte Başkan Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda bu konu hakkında müjdeyi duyurmuştu. Trabzonspor’un tüm borcunu bitiren başkan olarak da tarihe geçmek istediğini belirten Başkan Doğan bu konuda önemli projeleri teker teker hayata geçirme adına da yoğun mesai harcıyor