Tiflis - Trabzon Uçuşları 14 Ekim’de Başlıyor Tiflis - Trabzon Uçuşları 14 Ekim’de Başlıyor

Toplantıya TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, Meclis üyeleri Barış Çuvalcı, Ahmet Akyüz ve Hamit İnan, Meslek Komitesi Başkanı Ufuk Dereli, komite ve meslek grubu üyeleri katıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, sektörlerden gelen taleplerin en iyi değerlendirildiği ortamın meslek komiteleri olduğunu belirterek, “Komitelerimizden gelen sorunlar ve çözüm önerilerini biz de ilgili mercilere iletiyoruz. Bu anlamda üyelerimizin meslek komitelerine sorunlarını aktarmaları önemlidir” ifadesini kullandı.

Toplantıda yolcu taşıma firmalarının belediyelerden talepleri, D2 belgeli araçların sorunları, turizm sektöründeki taşımacıların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri, okul taşıtlarının turizm sektöründe hizmet vermesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar, alternatif turizm çeşitlerinin artırılması ve sektörün rahatlaması için yıl boyu turizm hareketinin sağlanması konusunda yapılabilecek çalışmalar, turizm acentelerinin turistlerin kalış süresini uzatmak adına yapabilecekleri organizasyonlar, spor turizmi çalışmaları, yeni pazarlarda tanıtım çalışmaları yapılması konularında istişarede bulunuldu.

Editör: Ömer Altıntaş