Azizoğlu Sürmene’de öğrencilerin yemeklerini elleri ile ikram etti Azizoğlu Sürmene’de öğrencilerin yemeklerini elleri ile ikram etti

Trabzon'da Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında düzenlenen şenlik, Kadınla Başlar Derneği’nin Başkanı Emriye Hülya Ulusoy’un öncülüğünde geniş katılımla gerçekleşti. Emriye Hülya Ulusoy’un liderliğinde düzenlenen bu anlamlı etkinlik, çocuklar ve kadınlar için pek çok faydalı aktiviteyi bir araya getirdi. Çekilişler, etkinlikler ve hediyelerle dolu bu gün, şenlik havasında geçti ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

I M G 9268
Bir kadının hayatına dokunabilmek, ona güç katabilmek bizim en büyük hedefimiz. Kadına yönelik şiddetin her zaman karşısındayız ve onların yanında olabilmek için çaba sarf ediyoruz.”

Ayrıca, Ulusoy, üretken kadınların yaşadığı zorluklara değinerek şunları ekledi: “Kadınlar kendi ürettiklerini pazarlamakta sıkıntı yaşıyor. Biz de dernek olarak onlara hem sosyal hem de maddi anlamda destek vermeye çalışıyoruz. Kermeslerimizle bu desteği somut hale getiriyoruz. Her dokunduğumuz kadının hayatını daha iyi bir hale getirmek için çabalıyoruz.”

I M G 9271-1

Kermeste UÇİM Trabzon İl Temsilcisi Ahsen Aydın'da tanıtım standı açarak kuz çocukları annelerinin yanında olduklarını gösterdi . 
I M G 9273-1I M G 9277I M G 9263-1I M G 9268

Editör: Ömer Altıntaş