Trabzon -Tiflis Uçağının Kaptanları Ahsen Aydın ve Gülşah Helva ....

Ali Osman Ulusoy şirketler Grubuna ait Ulutour Travel tarafından Trabzon Basınını taşıyan Tiflis'ten 07.00'de kalkan ilk uçak, sabah saat 08.00'de Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığında uçağın korkpitinde işin kaptanları Ali Osman Ulusoy şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Emriye Hülya Ulusoy'un kızları Ali Osman Ulusoy şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahsen Aydın ve Gülşah Helva vardı . 

I M G 0727

GÜRCİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI'NA ZİYARET 

Trabzon’dan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu İştiraki olan Ulutour Travel firması organizasyonunda Georgian Wings şirketine ait uçakla Tiflis’e ulaşan Trabzon Heyeti, temaslarına Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darchiashvili ziyaret ederek devam etti.

"Araklı Üvey Evlat Muamelesi Görüyor!" "Araklı Üvey Evlat Muamelesi Görüyor!"

I M G 0721

TRABZON HEYETİNİNDE TİFLİS’E GİTMESİ İLE TİFLİS-TRABZON SEFERLERİ KARŞILIKLI OLARAK BAŞLADI 

Trabzon heyeti, Gürcistan İçişleri Bakanı,TIKA Tiflis temsilciliği ,Gürcü-Türk İşadamları Derneği (GÜRTİAD) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Heyette Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Tabip Odası Başkanı Mehmet Duman ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın yer aldı. Sağlık turizminin Trabzon’un gelişiminde oynadığı rolün önemini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon olarak bir süredir sağlık turizmi alanında önemli çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle Batum’dan şehrimize gelen Gürcü misafirlerimiz, nitelikli sağlık hizmetlerinden yararlanmak için artan bir ilgi gösteriyor. Tüm paydaşlarla yaptığımız istişareler sonucunda, bu girişimi Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e de genişletmenin Trabzon adına büyük fayda sağlayacağını düşündük. Anlaşmalar neticesinde karşılıklı uçak seferleri başladı” dedi.

I M G 0720

ZORLUKLARLA BU NOKTAYA GELDİK
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, “Sağlık turizmi ile başlayan bir projemizdi ve Trabzon-Tiflis uçuşları için çalışmalarımız tam bir yıl önce başlamıştı. Çok zorluklarla bu noktaya geldik, pazarlıklar uzun sürdü. Bu sürecin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ALI OSMAN ULUSOY ŞİRKETLER GRUBU BAŞKAN YARDIMCISI AHSEN AYDIN 
Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın ise, “Trabzon-Tiflis arasında başlatılan uçak seferleri ile yeni bir kapı açılmış oldu. Bu iş için çok çalıştık. Pazartesi ve perşembe günleri olarak başlattığımız uçak seferlerinin iki ülke için yararlı olacağına ve destek sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

I M G 0722I M G 0723-1I M G 0719I M G 0726-1

Editör: Ömer Altıntaş