Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Yıldırım, şehit yakınları ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı. “Sizleri şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah Trabzon’da güzel bir dört gün geçirirsiniz. Tekrar hoş geldiniz.” ifadelerini kullandı.

B4E1Cabf E83C 409B 990D 820C745D851B

Kültürel Gezi Programı Başladı

Dört gün sürecek program kapsamında Trabzon’a gelen Kıbrıs Gazileri ve Şehit Aileleri, şehrin tarihî ve kültürel noktalarını ziyaret ederek Trabzon’un zengin geçmişiyle buluşacak. Etkinlik, hem şehit aileleri ve gaziler için moral ve motivasyon sağlamayı hem de şehirler arası gönül köprülerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Trabzon dahil 23 ilde 8.9 milyar liralık dev operasyon! Trabzon dahil 23 ilde 8.9 milyar liralık dev operasyon!

6913C908 47F9 428D B777 93A62703C4D3

Ziyarette Kıbrıs Gazileri ve Şehit Ailelerine, Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref İşler de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi