GÜNDEM

Vali Aziz Yıldırım O Cami ve Külliye’de İncelemede Bulundu

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Pazarkapı Mahallesinde Devlet eski Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yaptırılan cami ve külliye inşaatında incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesi'nde Devlet eski Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yaptırılan cami ve külliye inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yıldırım, inşaat alanında gezerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesi'ndeDevlet eski Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yaptırılan cami ve külliye inşaatında son durumunu yerinde görmek amacıyla bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Yıldırım, inşaat alanını gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında proje yetkililerinden kapsamlı bilgiler aldı. 

Proje hakkında bilgi aldı
Vali Yıldırım'a, inşaatın mevcut durumu ve gelecek aşamaları hakkında ayrıntılı sunum yapıldı. Yetkililer, caminin mimari özellikleri, kullanılan malzemeler ve uygulanan tekniklerle ilgili Vali Yıldırım'a detaylı bilgi verdi.

Yakın zamanda hizmete açılacak
Cami inşaatının, planlanan takvim doğrultusunda devam ettiği ve yakın bir gelecekte tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi. İnşaatın inşaatının, modern mimari unsurlarla geleneksel cami mimarisini birleştirerek özgün bir yapı ortaya koyması hedeflediği kaydediliyor.