Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Ortahisar Belediyesi mahkemeyi kazandı Ortahisar Belediyesi mahkemeyi kazandı

“Andolsunki Allah'ın Elçisinde sizin için Allah'a ve ahiret gününe kavuşmaya inanan ve Allah'ı çok anan kimseler için, uyulacak en güzel bir örneklik vardır.”

Ahzap Süresi 21’inci Âyet-i Kerime

Mübarek Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle sizleri en içten duygularımla saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin hatırlandığı bu mübarek hafta, bizlere O'nun örnek hayatı ve yüce ahlakını yeniden anlama ve hayatımıza tatbik etme vesilesi olmaktadır.
Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hz. Peygamber (SAV) ve Şahsiyet İnşası" temasıyla düzenlenecek "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri bu anlamda kendimizi ve toplumumuzu yeniden gözden geçirme ve hassasiyetlerimizi tazeleme imkanını bizlere sunmaktadır.

Sevgili Peygamberimiz’in (SAV) hayatı bizim hayat rehberimiz olduğu gibi aynı zamanda camilerimiz, maneviyatımızın kalbi, din görevlilerimiz ise bu mukaddes mekânların koruyucusu ve rehberidirler.

Toplumumuzun birlik, beraberlik ve huzurunun teminatı olan camilerimizin ve din görevlilerimizin, manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasındaki rolleri büyüktür. 

Bu vesileyle, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın tüm ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Peygamber Efendimiz’in (SAV) hayatını daha iyi anlamamıza vesile olacak bu anlamlı günlerde, barış, kardeşlik ve hoşgörü duygularının toplumumuzda kök salmasını can-ı gönülden diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm din kardeşlerimizin Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan (CC) sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler niyaz ediyorum.

Editör: Melek Çakır