Ortahisar Belediyesi, Yeşilova mahallesinin 40 yıllık sorununu çözdü Ortahisar Belediyesi, Yeşilova mahallesinin 40 yıllık sorununu çözdü

umcu, İlçe Başkanlarıyla kapsamlı bir istişare toplantısı düzenledi. Ankara’da 81 ilin il başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantının ardından Trabzon’a dönen Mumcu, kongre takvimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

I M G 2704-1
Kongre Süreci ve Gelecek Planları
Ankara’da yapılan toplantı sonrasında Trabzon’a dönen Mumcu, ekibi ile yaptığı istişarelerde Ekim ayında ilçe kongrelerinin, Aralık  aylarında ise il kongrelerinin yapılacağını belirtti. Ancak kesin takvim henüz netleşmiş değil.  Bu süreç içerisinde AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak önümüzde geçireceğimiz bir yaz dönemi mevcut bu dönemde şehrimizin gelişimine katkı sunacak çalışmalar olan sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalar, kanaat önderleri ile istişareler ve teşkilat çalışmaları planlanmaktayız. Önümüzde Kurban Bayramımız var, her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek Meydan parkında bayramımızın 2. günü olan pazartesi günü bakanlarımız ve milletvekillerimizin katılımları ile saat 15.00’te kapsamlı bir bayramlaşma töreni gerçekleştirerek birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulayacağız. Aynı zamanda Ülkemiz, Milletimiz ve şehrimiz için en önem arz eden günlerden birisi olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma günü var, bizler bu sürece hem milletimizin izzet ve onuruna yakışır şekilde hem de şehitlerimize karşı vazifemize yaraşacak şekilde hazırlık yapmaktayız.  dedi. 
Mumcu, AK Parti Genel Merkezimiz, teşkilat başkanlığımız ile birlikte Trabzon’umuzun tüm ilçelerinde kongre süreçlerini yönetmek üzere deyim yerindeyse kapsamlı bir  “siyasi mutfak çalışması” yapacaktır. İl ile ilçe danışma meclisi toplantılarının tertip edilerek teşkilatlarımız ile istişareler yapılması sağlanacaktır. dedi.

I M G 2705
Açıklamalarında Sahada olmanın önemine vurgu yapan Mumcu, “Tüm ekip olarak sürekli sahada olacağız” her zaman olduğu gibi çalışmalarımıza şehrimizin Milletvekilleri ve kıymetli bakanlarımız ile devam edecek, vatandaşlarımızla birlikte el ele ve omuz omuza yürümeye, şehrimiz için adım atmaya devam edeceğiz. dedi.
"Dünyanın En Büyük Sivil Toplum Kuruluşuyuz"
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu AK Parti’nin 23. Kuruluş yıl dönümü  olan 14 Ağustos gününe dikkat çekerek, “AK Parti 2 milyon 381 bin aktif teşkilat mensubuyla dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Trabzon teşkilatının da bu büyük ailenin önemli bir parçası olduğunu söylemek bizler için gururdur. “Bu büyük ailenin Trabzon ayağı olarak, hem ülkemiz hem de milletimizin faydasına olacak olan gelişmelerde en çok sevinen de biziz zararına dokunacak konularda en çok üzülen de biziz. Genel ve Yerel seçimlerde vermiş olduğumuz mücadelenin sonuçlarını, Genel Seçimlerde 4 Milletvekili çıkartmamıza olanak veren halkımızın teveccühü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Trabzon’un adını %69’luk bir oy oranı ile yazdırdı. 
Türkiye Genelinde Büyükşehirlerde %51 oy oranı ile birinci sıraya çıkarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve memleketimize olan desteğimizi var gücümüz ile çalışarak gösterdik. 
Nihayetinde halkımızın teveccühü ve teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla Trabzon’umuzu başarılara eriştirdik. Trabzon’umuzda vermiş olduğumuz mücadeleye karşı hiç Kimsenin teşkilatlarımızın dışında durarak hırs ve isteklerini dayatmalarına, kendi menfaatleri uğruna iftiralar atmasına asla izin vermeyeceğiz. “Hariçten gazel okuyanlara prim vermeyeceğiz.” Kimse bize had bildiremez” diyerek kararlılığını ortaya koydu.

Teşkilatın Hukuku ve Gelecek Hedefleri
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti’mizin tüm kadroları birbirine dava şuuru ve bilinci ile bağlıdır ve davalarına sahip çıkmaktadır, bu nedenle Genel Merkezimizin ve Teşkilat Başkanlığımızın bize sahip çıkarak İl Başkanlarının hukukunu koruduğu gibi ben de İlçe Başkanlarımızın hukukunu korumaktan asla vaz geçmeyeceğim.  Trabzon İl Başkanı olarak davamızın şehirimizde temsilcisi olmanın sorumlulukları ve yükümlülükleri ile şehrimizin her bir karışında davamızın mücadelesini vermekte olan İlçe Başkanlarımın ve teşkilat mensuplarımızın  her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğim.” dedi. Kadın ve gençlik kollarının çalışmalarına özel önem vereceklerini belirten Mumcu, Trabzon’un 2028 seçimlerine tüm gücüyle hazır olacağını ifade etti.  
Trabzon’un AK Parti teşkilatı, 2028 seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dr. Sezgin Mumcu’nun liderliğinde gerçekleştirilen bu kapsamlı toplantılar anlaşıldığı üzere Trabzon'un siyasi sahadaki güçlü varlığını pekiştirecek ve gelecek seçimler için sağlam bir temel oluşturacaktır.

Editör: Haber Merkezi