Yaptığımız ve yapacak olduğumuz her çalışma vazifemizdir” dedi. 
2A5B6E21 83E8 4360 Ad96 6C2340E89Df2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı ilan edilmesinden dolayı 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 18 ilçeden gelen 100 emekli vatandaşın yer aldığı program düzenlendi. EYOF Parkı’nda düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, Trabzon SGK İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Halcı, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ve emekliler katıldı. 
Fab60E4C 66E7 4E43 8F32 Fb2Ce464B7Fb

SİZLER EMEKTARSINIZ
Her zaman emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Genç, “Burada emekli değil emektarlar var. Bütün kesimlerimizde olduğu gibi şehrimizde yaşayan insanlarımızın mutluluğunu esas alan bir anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Bu şehre kamuda olsun özel sektörde olsun hizmet edip değer katan, şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayan sizler, bizim için baş tacısınız ve çok kıymetlisiniz” dedi. 
5D2Fbed4 75C5 4045 98Be C29D1C2Fee66

Atatürk’ün Trabzon’a Gelişinin 100.Yılına Muhteşem Kutlama Atatürk’ün Trabzon’a Gelişinin 100.Yılına Muhteşem Kutlama

YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Genç, açıklamasında emekli vatandaşlar noktasında daha fazla adım atmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Değerli büyüklerimizin, emektarlarımızın şehrin imkanlarından daha fazla istifade edebilmesi, sosyal haklar ve sosyal alanlardan daha fazla yararlanmaları noktasında yerel yönetimler olarak adımlar atıyoruz, atmalıyız, daha da fazlasını yapmalıyız. Bu düşüncenin bir gereği olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nda 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan etti. Bu nedenle kıymetli Cumhurbaşkanımıza buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Bunun gereği olarak hem bu yıl hem de bundan sonraki yıllarda da yerel yöneticiler olarak elimizden gelen bütün katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

ÇANAKKALE GEZİSİ PROJESİ SÜRECEK
Başkan Genç, “Çanakkale programlarımız vardı. Büyükşehir Belediyesi olarak kesintiye uğratmayacağız. Çanakkale çok kıymetli bizim için. Bağımsızlığımızın mührü orası. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları orada, buraya düşman postalı bastırmadı. İlelebet de bu topraklara düşman postalı basamayacak. Bu çalışmamızı çeşitlendirelim, Kapadokya bölgesi de güzel bir alan. Ben Mardin'e gittim, harika bir yer. Bunun kararını siz verin. Bu memleket çok güzel bir memleket. İnşallah bizler de desteğimizi artırarak devam ettireceğiz. Kurban Bayramı dolayısıyla da bütün tedbirlerimizi aldığımızı ifade etmek istiyorum. Hem Babalar Günümüzü hem Kurban Bayramı'nı bu vesileyle kutluyorum” diye konuştu. 

EMEKLİLERDEN GENÇ’E TEŞEKKÜR
Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, “Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e taleplerimizi geçmişte olduğu gibi yine iletiyoruz. Çanakkale gezimizi yapacağız. Ortahisar Belediye Başkanı olduğu dönemde üç kez bize Çanakkale'yi ve o güzide yerleri gezebilme imkanı sağladı. Artık Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak Trabzon'da yaşayan 192 bin emeklinin bu haklı talebine kesinlikle hayır diyemeyiz. Emeklilerimizi Çanakkale ile buluşturacağız. Kendisinden daha önce gördüğümüz katkıyı yine göreceğimizden şüphemiz yok. Bu kent bir emekli kentidir. Başkanımız Ahmet Metin Genç’e her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
SGK Trabzon İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Halcı ise, “Çeşitli etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi