Trabzon Sürmene’yi sağanak yağış vurdu . Trabzon Sürmene’yi sağanak yağış vurdu .

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Tiflis’e direkt uçuşların başlayacağını açıkladı.

I M G 1092-1

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yanına TTSO Başkanı Erkut Çelebi,Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın ve tüm turizm bileşenleri olduğu halde Tiflis Trabzon uçak seferlerinin başlayacağı müjdesini verdi . 

I M G 1102

Başkan Genç, şu ifadeleri kullandı:

“Bakü'den Trabzon'a haftada 2 sefer uçuş başlamıştı. Şimdi haftada 4 uçuş yapılıyor. Bunu Tiflis ve Gürcistan'a yayacak anlayışı ortaya koyalım dedik. Ticaret Odası Başkanımız bu konuda çalışma yürütüyor. Ulusoy ailemiz de diyalogları sürdürdü. Bu süreci Tiflis'ten artık Trabzon'a doğrudan uçuş yapılacak aşamaya getirdik. Artık Tiflis'ten Trabzon'a doğrudan uçuş seferleri başlayacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, TTSO Meclis Katip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Sorumlusu Mehmet Üçüncüoğlu, Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan, seferleri düzenleyecek Ulutour adına Ali Osman Ulusoy Şirketler Gurubu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon'daki hastane, sağlık kuruluşu, otel ve AVM temsilcileri katıldı.

I M G 1117-1

UÇAK BİLETLERİ ALI OSMAN ULUSOY ŞİRKETİNDEN KESİLECEK 
Trabzon adına çok mutluyuz. Bu işi sadece Tiflis'le bırakmak istemiyoruz. Yeter ki şehrinize itibar ve itimat edilsin. Şehrimize hayırlı olsun.

I M G 1083

Haftada 2 sefer olacak. Çarşamba ve Pazar olarak planlama yapıldı. Nitelikli ve konforlu seyahatler olacak. Arzumuz Ağustos bitmeden başlaması, en geç Eylül başında resmi olarak yürürlüğe gireceğimizi ifade edebiliriz. Henüz ilk uçuş tarihi belli olmadı. Resmileştiğinde kamuoyumuzla paylaşırız. 100 koltuk garantisi olması konusunda bir adımı atıyoruz. Geçen yıl Bakü'den haftada 2 sefer başlatıldığında "acaba" denmişti. Şimdi haftada 4 sefer oldu. Karşılama kapasiteniz varsa gücünüzü kullanmanız gerek.

TRABZON -TÜFLİS UÇAK SEFERLERİNDE KOLTUK GARANTİSİ VEREN KRUM KURULUŞLAR 

I M G 1158

I M G 1143I M G 1150I M G 1149I M G 1147

Editör: Ömer Altıntaş