TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması'nda Şampiyon KTÜ! TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması'nda Şampiyon KTÜ!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Creatiny Su Üstü Takımı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Takımın üyelerinden Hacer Ceylan (Kaptan), Ahmet Sarı (Yazılım birimi sorumlusu), Şafak Şengül, Denizhan Şen, Kemal Aybars Işık ve Umut Genç’i ağırlayan Başkan Genç, takımı tebrik ederek başarı diledi. 

HER DAİM GURUR DUYUYORUZ
Gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Gençlerimiz geleceğimizdir. Onların yanında olmak ve desteklemek bizler için görevdir. Başarılarınızla şehir olarak her daim gurur duyuyoruz. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’nda sizlerle daha ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Yaşadığımız yüzyılda; savunma sanayi ve teknoloji gibi alanlar bir ülkenin gelişmesinde en büyük etken. Ülkemiz artık bunları yapacak düzeyde ve daha iyisi yapılıyor. Bunu ancak siz gençlerimiz sayesinde başarabilirdik ve öyle de oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri bu manada her zaman gençlerimizin yanında. Bizler de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizleri tebrik ediyor, nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi