GÜNDEM

Başkan Genç’ten Özel Sporcu Batuhan Yakup Çakır’a doğum günü sürprizi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,Şampiyon Özel Sporcu Batuhan Yakup Çakır’a Sürpriz Yaşgünü partisl düzenleyerek gönlünü aldı .

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ,eşi Arzu Aydın Genç,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'ın da katılımı ile ,özel çocuklara düzenlemiş olduğu geleneksel yaşgünü partisine bugün bir yenisini ekledi .
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi  Özel sporcularından Milli Yüzücü Batuhan Yakup Çakır için Fatih Parkında Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Annesi Melek Çakır ve Babası İbrahim Çakır ,Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Altıntaş ve eşi Günay Altıntaş,Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ,Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şeref İşler,Down Sendromu Derneği Başkanı Ensar Öztürk ,Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Savaş yol,Merhamet Eli Derneği Başkanı Gökçen Emir ve özel çocuklarının katılımı ile sürpriz doğum günü partisi düzenledi .
Başkan Genç ,Milli Yüzücü Batuhan Yakup Çakır'a adının yazıldığı yeni dönem Trabzonspor forması hediye ederken birde Bordo -Mavi pasta yaptırarak mumlarla süsleyip üzerine de " Mutlu Yıllar Şampiyon" yazdırmıştı . Şampiyon yüzücü Batuhan Yakup Çakır mumlara üflerken hem kendisinin hemde anne babasının mutluluğugörğlmeye değerdi .