Ve her biriniz bu ailenin bir ferdisiniz, bunu unutmayın. Hiçbirinizin bu ailede üvey evlat muamelesi görmesine gönlüm razı olmaz. Ortahisar Belediyesi çalışanı olmanız, benim için her şeyin üzerindedir” dedi.  
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyenin birimlerini gezerek personelin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor. İlk olarak Akoluk Yerleşkesi’nde Temizlik İşleri, Fen İşleri, Makine İkmal Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Başkan Kaya, burada çalışanlara hitap ederek kısa bir konuşma yaptı. 
769D7C9A 8E39 40F2 82D4 5275E395Fd44

“BELEDİYE TIKIR TIKIR İŞLEYEN BİR KURUM HALİNE GELSİN DİYE GAYRET EDİYORUZ”
İki aydır ziyaretçi yoğunluğundan dolayı belediye birimlerini gezemediğini dile getiren Başkan Kaya, “İnanın iki aydır makamdan kalkamadık. Ziyaret talepleri bitmek bilmiyor. Fakat şunu söyleyeyim ki, her çalışmanızı takip ediyoruz. Burası tıkır tıkır işleyen bir kurum haline gelsin diye uğraşıyoruz. Birtakım eksikliklerimiz, sıkıntılarımız var ama hepimizin gayreti onları bir an önce çözüp, buradaki bütün sorunları bitirip, Trabzon’umuza hizmet etmektir. Bu anlamda hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Belediyemizin en önemli birimlerinden biri de, burasıdır. Bizim nerede bir ihtiyacımız olsa, ‘Makine İkmal Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız bu işi çözer’ diye vatandaşlarımıza sözler veriyoruz. Sağ olun, sizler de bizleri bugüne kadar mahcup etmediniz” dedi.

8535C03B 7D88 4B39 88E9 20349Acbe5B7
 
“MİLLETİMİZE LÂYIK OLMAK ZORUNDAYIZ”
Belediye çalışanlarının siyasi görüşü ya da hangi partiden olduklarıyla asla ilgilemediklerine, sadece işini layıkıyla yapıp yapmadıklarıyla ilgilendiklerine vurgu yapan Başkan Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hiçbirinizin kalbinden, ‘Ben oy vermiştim, vermemiştim, ben şu partiliydim, bu partiliydim’ gibi düşünceler geçmesin. ‘Bir sıkıntıya uğrarım ya da haksızlığa uğrarım’ diye aman düşünmeyin. Bu işler bitti arkadaşlar. Seçim işi bitti. Milletimiz takdir etti, biz bu seçimleri kazandık. Kimin hangi partili olduğunun, kimin nereye oy verdiğinin zerre önemi yok. Mesele şu; bu saatten sonra biz aldığımız görevi nasıl en iyi yapabileceğimizin gayreti içinde miyiz? Benim baktığım mesele bu. ‘Evime helal ekmek götürme gayretim var mı?’ Beni ve arkadaşlarımı ilgilendiren mesele bu. Hiç kimsenin aklından, ‘Ben haksızlığa uğrarım’ diye katiyen geçmesin. Hepiniz huzurlu olun ama bu kriterler ölçüsünde. İşini düzgün yapmak önemli. Hiç kimsenin yan gelip yatarak maaş almasına gönlüm razı değil. Bu kardeşim de olsa razı değilim. Hepimiz işimizi yapma gayretinde olacağız. Hepimizin görevi ve sorumluluğu var. Millet bize inandı, güvendi ve bu görevi verdi. Buna lâyık olmak zorundayız. Bunun yolu alın teri, emek, verilen görevi yapmak, işe zamanında gidip gelmek, amirlerimizle uyum içinde çalışmaktan geçer. Kapımız her zaman açık arkadaşlar. Biz bir aileyiz. Ve her biriniz bu ailenin bir ferdisiniz, bunu unutmayın. Ortahisar Belediyesi çalışanı olmanız benim için her şeyin üstünde ama bu dediğim kriterler çerçevesinde. Bir haksızlığa, bir sıkıntıya uğrayan varsa bize ulaşsın, çözeriz. Kimsenin haksızlığa uğramasına gönlüm razı gelmez, bunu samimiyetle söylüyorum. Yeter ki, haklı olun, işinizi yapma gayretinde olun, gerisini bize bırakın.” 
E31Fba09 6B58 4D19 B7B3 Ce8A534Ebee8

“ÖNCE SAĞLIĞINIZ VE RUH HALİNİZİN İYİ OLMASI ÖNEMLİ”
Belediye çalışanlarına, “Kendinizi asla sahipsiz, yalnız, kimsesiz hissetmeyin” diye seslenen Başkan Kaya, “Biz hep birlikte büyük bir aileyiz, hep birlikte Trabzon’a ve onun güzel insanlarına hizmet edeceğiz. Bu insanların hayır duasını alacağız, gönüllerinde yer yapacağız. Önceliğimiz işimizi düzgün yapmak, kimseye haksızlık yapmamak ve çalışan arkadaşlarımızın da hakkını en iyi şekilde almasını sağlamaktır. Önceliğimiz her zaman sizin maaşlarınızı ödemek, ikramiyenizden maaş artışlarınıza kadar haklarınızı ödemektir. Bunları hep göreceksiniz ki, en adaletli şekilde yapacağız. Hiç endişeniz olmasın. Çalıştıkça siz de bunları hissedeceksiniz. Taşlar yavaş yavaş yerine oturacak ve siz de bu farkı hissedeceksiniz. Her şey eskisinden daha güzel olacak, bunu siz de yaşayıp göreceksiniz. Bu anlamda müsterih olun. Arkadaşlar, Allah ayağınızı taşa değdirmesin, tehlikeli işler yapan arkadaşlar var, atölye işleri tehlikelidir. Önce sağlınız lazım bize. Ruh halinizin, sağlığınızın iyi olması bizim için önemli. Gerisi bir şekilde düzelir. Ben tekrar hepinize ailelerinizle birlikte iyi bayramlar diliyorum. Huzurlu, sağlıklı mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu. 
27970462 169E 4524 959F 82A2Ca111E63

Başkan Kaya Çöplerin Toplanmadığı Haberi Yalandır Başkan Kaya Çöplerin Toplanmadığı Haberi Yalandır

“VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR”
Asfalt Şantiyesi personelini de ziyaret eden Başkan Kaya, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Belediyemizin yükünü çeken sizlersiniz. Yönetim olarak büyük olmanın onurunu yaşıyoruz. Tabi buna layık olabilmek, hakkaniyetli olabilmek, doğru işleri yapabilmek, milletin, devletin o çakıl taşını çarçur etmemek, doğru yönetebilmek çok kıymetli. Allah hepimize doğru işler yapmayı nasip etsin. Hemen binanın girişinde dikkatimi çekti. Benim de çok sevdiğim bir sözdür. ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’ arkadaşlar. Ben bütün ömrü boyunca buna inanmış bir insanım. Vatanını, milletini, devletini çok seven bir insanım, hepiniz gibi… Dolayısıyla hepimizin birinci önceliği işimizi doğru yapmak, düzgün yapmak, çalışmak, emek vermek ve evimize helal ekmek götürmektir. Siz bunları çok iyi yapıyorsunuz. Bundan hiç kuşkum yok. Daha yeni başlıyoruz. Bizi önümüzdeki süreçte daha iyi tanıyacaksınız. Bizim samimiyetimizi daha iyi göreceksiniz.”
Başkan Kaya, daha sonra ana binadaki belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Editör: Haber Merkezi