SİYASET

CHP Maçka Karıştı!

CHP Trabzon Maçka İlçe Başkanı Güven Aydın teşkilatı hakkında servis edilen fotoğraf ve haberlere ateş püskürdü. Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Ben servis edilen fotoğraflara baktığımda Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye seçimini kaybetmesi için aktif çalışanlar topluluğunu görüyorum. Daha da ilginci, partiye ihanet edenlerin Cumhuriyet Halk Partisi'nin geleceğini dizayn etmeye çalışmalarını da ayrı bir gariplik olarak düşünüyorum.

Bu fotoğrafta, Maçka merkezde bulunan binasına on metrelik AKP bayrağı asıp CHP aleyhinde çalışan mı ararsın, meclis sıralamasında istediği sıralamayı alamayıp AKP Belediye Başkan adayının yanına koşan mı ararsın? Yıllarca partide çalışıp ön seçimi kaybettikten sonra sıralamaya giren adayın seçilmemesi için uzatılan eli tutmayan mı ararsın? Yönetimi yapıp daha sonra ayrılarak kendi seçtiği yönetime isyan eden mi ararsın? Yıllarca Maçka Belediye Başkanına methiyeler dizen, her seferinde yanında olduğunu söyleyen mi ararsın? Mevcut yönetimin düşmesi için yöneticilere değişik teklifler sunan mı ararsın? Belediye başkanıyla ortakmış gibi her platformda yan yana duran mı ararsın? Üyelerin katılımıyla ön seçimi kazanan adayımızın kazanmaması için çalışan mı ararsın? CHP Belediye Meclis oluşumunda istediğini alamayıp "Ben tüm gücümle CHP başkan adayının kaybetmesi için çalışacağım!" deyip telefonlarla insanları arayan mı ararsın? Bu gerçekleri Maçkalıların bilmediğini mi zannediyorlar? Keşke bu topluluk, bu fotoğrafı Ekrem İmamoğlu’na yapılan siyasi kumpası kınamak için verseydiler!

Ne ilginçtir ki partisini seçimlerde satan bu topluluk, seçilmiş bir yönetimin görevi daha fazla yapamayacağına karar veriyor. Daha da ilginci belediye seçimlerinde bu topluluk CHP ilçe teşkilatının yanında olmadığı için 6 bin ev, 70 kahve, 20 hastane ziyareti yapıldığına şahit olmadılar. Onun için çalışma konusunda demeç verecek bilgiye de sahip değiller.
 
Yönetimin aldığı kararları, yönetim almamış gibi lanse eden insanlar bizi
başka yönetime benzetmesin! Seçimde alınan tüm kararlar CHP ilçe yönetimi tarafından almıştır. Sevabıyla günahıyla bu karar yönetime aittir. Bu sürecin içinde olmayanlar kendi kafalarına ve çıkarlarına göre senaryolar uydurmasınlar!

Tabii ki zamanı gelince seçim yapılacaktır. Buna partiye gönül vermiş, her daim partinin yanında olanlar karar verecektir. Çıkarları doğrultusunda hareket edenler, ellerinden oyuncakları alınmış gibi sağda solda ağlayanlar ve dedikleri olmadığı için de partisini satıp rakip partiye çalışanlar karar vermeyeceklerdir, veremeyeceklerdir! Bunu iyice belleklerine yerleştirsinler!

Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş insanların aklıyla alay etmesinler. Maçkalılar neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar!