Trabzon Fırtınası Hentbol Sahasında Esti Trabzon Fırtınası Hentbol Sahasında Esti

Ankara’da düzenlediği basın toplantısında projelerini açıklayan Çebi, “12 yaşımda başladığım bu yolculukta 25 yıl süren bir mücadelenin azmini, kararlılığını, alın terini ve gururunu yaşadım. Bu süreçte, üç dünya şampiyonluğu elde ederek bayrağımızı dalgalandırdım .


Trabzonspor, Beşiktaş Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor! Güneş’ten Temaslı Oyun Vurgusu
Trabzonspor, Beşiktaş Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor! Güneş’ten Temaslı Oyun Vurgusu
Çebi, yıllarca spor dünyasında elde ettiği birikimi federasyon başkanlığına taşımak istediğini belirterek, “Edindiğim derin bilgi ve deneyim, federasyonumuzun yönetiminde daha etkili, şeffaf, katılımcı ve adil bir yaklaşım sergileme konusunda bana güçlü bir temel sağladı.” ifadelerini kullandı. Güreşin ulusal ve uluslararası arenada daha büyük başarılara ulaşması için ekibiyle birlikte çalışacaklarını vurgulayan Çebi, “Nereden başladığımızı biliyoruz, nereye varmak istediğimizi de biliyoruz. Bu yola kalbimizle girdik, onun bereketine talibiz.” dedi.

Selçuk Çebi’nin Projeleri

Başkan adaylığı sürecinde projelerini de açıklayan Çebi, güreşin gelişmesi için birçok yeni adım atacaklarını belirtti. Projeleri arasında federasyonun yeni teşkilat yapısını oluşturmak, alt yaş gruplarında bölgesel gelişim ligleri düzenlemek, milli takımların sağlık ve performans ekiplerini güçlendirmek, sponsorluk gelirlerini artırmak ve dört yıllık olimpiyat takvimini yayımlamak gibi önemli hedefler bulunuyor. Ayrıca, güreşin enlerinin ödüllendirileceği gala gecesi düzenlemek ve müstakil bir güreş tesisinin kazandırılması gibi yenilikçi planlar da projeler arasında yer alıyor.

Editör: Ömer Altıntaş