TÜBİTAK 2221 Proje Desteği kapsamında bir dizi çalışma yapmak için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne (KTÜ) gelen Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi (IIUM) akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurul Fadzlin Binti Hasbullah, beraberindeki Prof. Dr. Zuraida Binti Ahmad ile birlikte KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Mehmet Ertuğrul’un da yer aldığı ziyarette, iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

87312Aea 72B7 422D 84E0 0B6466B80C09

Elektrik Elektronik Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde 1 hafta boyunca “Uydu Elektronik Komponentlerinin Arızalarının Giderilmesi" konusu üzerine birtakım çalışmalar yapacaklarını ifade eden Malezya Uluslarası İslam Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurul Fadzlin Binti Hasbullah, KTÜ’nün altyapısının üst düzey olduğuna dikkat çekerek burada yapılacak ortak çalışmaların çok değerli olabileceğini ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ’nün uluslarasılaşma sürecine dikkat çekerek yapılacak ortak faaliyetlerden mutluluk duyacağını aktardı.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

KTÜ Fırtına Gibi Esti! KTÜ Fırtına Gibi Esti!

Editör: Haber Merkezi