Türkiye’de Tek Dünya’da Sayılı Ülkelerde Var Türkiye’de Tek Dünya’da Sayılı Ülkelerde Var

İCHP’li il başkanı Sayın Bak, Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’nun konuşmasından büyük rahatsızlık duymuş. Gerçekler kanına dokunmuş. 
7Ed78147 45A5 401E Baf3 3A236Ad2Ea39
AK Parti Trabzon Milletvekillerimizin şehrimizdeki programlarını görmezden gelen Sayın BAK kendi teşkilatlarının ve milletvekillerinin yetersizliklerini örtmek için çözümü Ak Parti’ye saldırıda bulmuş.
Üstelik bakanlığı döneminde ülkemizin her köşesinde sayısız hizmetleri bulunan en başarılı bakanlarımızdan biri olan ve şu anda da Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizim Komisyonu Başkanı olan Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’na haksız, yersiz, mesnetsiz ve kendi içinde dahi tutarsız eleştirilerde bulunmuştur.
Sayın bakanımız her zaman olduğu gibi görevinin başındadır. En prestijli projeleri bakanlığı döneminde şehrimize ve ülkemize kazandırmakla bizim için çalışkan onurlu başarılı bir Trabzon markasıdır. 
Geçmişte kendisine nerede ihtiyaç duyulduysa süratle orada bulunarak görev sorumluluğunu saygın biçimde yerine getirmiştir. Yangınlarda, sellerde, depremlerde temsil ettiği kurumu son derece organize bir şekilde yönetmiş afet yaralarının hızla sarılmasında önemli bir rol oynamıştır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; Karayolu, havayolu, demiryolu, denizyolu  haberleşme ve iletişim alanlarında sayısız hizmetlere imza atmıştır. 
Kuruluşundan bugüne Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri içerisinde en uzun süreli görev yapan Ulaştırma Bakanları arasında yer almıştır .
Yine bakanlığı döneminde özellikle İstanbul’da yaptığı metro atılımıyla üstün bir takdir toplamıştır. CHP’li belediye başkanı kendisiyle aşık atmaya had bulamamıştır.
Sayın bakanımız kendisini muhatap almayı tenezzül dahi etmemiştir.
Oysa kendine tatil yapmayı çok yakıştıran, istanbul karlarla boğuşurken balıkçıda amerikan büyükelçisiyle balık keyfi yapan İmamoğlu Yurt dışına keyif yapmaya gittiği halde 24 Temmuz 2024 - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında 6 gün ve, 6 Ağustos 2024 - 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında 4 gün olmak üzere toplamda 10 gün boyunca Paris’e görevlendirme yapan ve bu süre zarfında da İBB’den harcırah almış Paris’te sırf şov olsun diye Belediye’nin kaynaklarını, 600 bin Euro’yu hiç etmiştir.
CHP’li bak bakın rahatsız olduğu bir diğer konu ise sayın bakanımızın mecliste bölücülere karşı vermiş olduğu mücadeledir. bu ifadesiyle aslında sayın bakanımızın “CHP 1950’de ne ise bugün de odur”ifadesini kabul ve tasdik ettiğinin acı bir itirafıdır. Hiç değişmeyeceksiniz sayın bak sizin kimlerle iş tuttuğunuzu çok iyi biliyoruz milletimiz de biliyor.
Ancak bütün bunlar  ne yazık muhalefetin kör gözlerini  sağır kulaklarını açmaya  kararmış kalplerini aydınlatmaya yetmemiştir.

Şimdi sizler için akıl izan ihsan hakkaniyet ve adalet diliyorum Siz evvela kendi teşkilatlarınızın kendi belediye başkanlarınızın kendi milletvekiliinizin ne yaptığına ne yapmadığına bakın.

Editör: Haber Merkezi