Trabzon’un Araklı ilçesi Haçovit Yaylası’nda büyük yankı uyandıran 3 kişinin önce öldürülüp sonra ise yakılarak işlenen cinayet olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 
I M G 2510
İNSANLIK DIŞI OLAY 

Olay, Araklı’nın Haçovit Yaylası’nda meydana geldi. İlk başta bir yangın olarak düşünülen olayın, yapılan soruşturma sonucunda cinayet olduğu ortaya çıktı. Araştırmalar, Arif Altuntaş (67), eşi Gülizar Altuntaş (61) ve kuzenleri Kasım Altuntaş'ın (66) hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili, akrabaları olan M.A. (37) ve M.A. (24) ile suça sürüklenen çocuk A.A. gözaltına alındı.
Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin bıçaklanacak öldürüldüğü, cinayetin ardından şüphelilerin, evi ateşe verdiği tespit edildi. 

1 KİŞİ SERBEBST BIRAKILDI, 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Başkan Ekim’den Gaziler Günü Mesajı Başkan Ekim’den Gaziler Günü Mesajı

Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında alınan ifadelerin ardından, şüpheliler Araklı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Yapılan sorgulamalar neticesinde, M.A. (37) serbest bırakılırken, diğer şüpheli M.A. (24) ve suça sürüklenen çocuk A.A., “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi

Editör: Ömer Altıntaş