GÜNDEM

Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'nden Anne-Çocuk Etkinliği.

Ortahisar Engelsiz İletişim Merkezinde yapılan Anne-Çocuk etkinliğine   
Özel Panda Çocuk Akademi sahibi Melek Kukudas
ve çocuk gelişimi uzmanı Arzu Yılmaz, Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Toktamış Han Bahadır, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu üyeleri, Engelsiz İletişim Merkezi'nde bulunan STK temsilcileri katıldı.
Etkinlikte Ahşap kalıplardan ve kök boya ile çevre dostu çantalar basıldı. Ayrıca çocuklara Trabzon Valiliği'nin hazırladığı "Dişlerimi koruyorum, Kendimi Koruyorum , Kuralları Öğreniyorum"
Adlı boyama kitabı hediye edildi. 45 çocuğun katıldığı etkinlikte Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Toktamış Han Bahadır 'da öğrencilerle birlikte baskı yaptı. 
Özel Panda Çocuk Akademi sahibi Melek Kukudas ve çocuk gelişimi Uzmanı Arzu Yılmaz Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır'a Özel çocuklar için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti. 

Program sonrası Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği (LEGDER) başkanı Melek Çakır yaptığı açıklamada ;
 Bizlere destek olan Trabzon Valiliği'ne,Engelsiz İletişim Merkezi'nde derneklerimize verdiği ofisler sayesinde, üyelerimiz ve bize ulaşmak isteyen herkes, kolayca ulaşıp dertlerini bizlerle paylaşıyor. Bu imkanı bizlere sağlayan Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Av.Ahmet Metin Genç başkanımıza çok teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Sn Ahmet Toktamış Han Bahadır'a ,Özel Panda Çocuk Akademi sahibi Melek Kukudas'a,Çocuk Gelişim uzmanı Arzu Yılmaz'a,gönüllü olarak bizlimle olan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Bir çok okuldan davet alıyoruz, hatta ilçe ve köy okullarımızada gitmeyi planlıyoruz.  Amacımız hem çocuklarımız hemde annelerimiz ile eğlenerek, öğrenmek.